Dinsdagochtend een stoeltje besteld en vrijdag hadden we het in huis. Dat is fijn. Het tape van de doos had op sommige plekken losgelaten, maar gelukkig zat er een plastic hoes om de stoel, dus het is goed aangekomen.
Bestelling werd keurig verpakt bezorgd en op het afgesproken tijdstip.
Snel bezorgd en alles in orde !!!
Ik ben zeer tevreden
Gordijnen besteld, zat er kleurverschil in. Dus contact opgenomen, en 2 gordijnen terug gestuurd. 3 dagen later kreeg ik het vervangend gordijn al binnen! Heel snel en netjes opgelost dus.
Kleding stomer besteld zou binnen 3 tot5 dagen geleverd worden ,Na 10 dagen geïnformeerd wel keurig antwoord gekregen,lag aan leverancier. Was voor verjaardag ,nog ff gewacht,niets . Maar wel keurig mijn geld terug gekomen ,maar had wel geen verjaarskado wat ik al beloofd had ,dus daar was mijn teleurstelling.
helemaal top een echt goed product en goedf en stevig verpakt, maar ook niet te duur.
Doet wat het beloofd. Erg blij mee.
prima aanbieding, snelle levering en goede service
Levering duurde iets langer als verwacht. Maar verder een super service en helemaal tevreden
Het duurde veel te lang (14dagen)eer hij werd bezorgd terwijl wij vooraf betaald hebben. De bezorging van DHL is drie niks zet het pakket bij de brievenbussen neer en hij is weg zonder iets te zeggen en dat is nu al de derde keer dat dit gebeurt is
Ik heb een aantal spullen besteld die kort na elkaar alle werden geleverd. Prijs, kwaliteit en snelheid waren prima.
Goed product tegen een fijne prijs. Snelle levering.
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Goede service. Snelle reactie op een vraag die ik achteraf had. Snelle en punctuele levering!
Ik heb 3 producten besteld en betaald. Dit is al enige weken geleden. Slechts 1 product ontvangen. Klantenservice hierover gebeld. Zij gaven aan dat de bestelling binnen was . Producten zouden spoedig komen gesprek met klantenservice is alweer een week geleden. Ik hoor en zie en ontvang tot nu toe niets. Ben mijn vertrouwen wel kwijt
Zie titel, en vlot geleverd.
Netjes en correct geleverd
Hele snelle levering en hele fijne mooie pannen
Het product (sportschoenen) is snel en in goede orde ontvangen. Zeer tevreden hierover
nvt
Iedere ochtend kijk ik naar de deals van Koopjedeal en meerdere keren heb ik al iets besteld. Alle producten voldeden precies aan wat men in de t.v.-spot ook zei. Echt topkwaliteit. Ik ben er echt blij mee en dat voor een prachtige prijs.
Zeer slecht
Vlug gekregen en ben tevreden
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad