Snelle levering en goed product.
Helaas was de eerste levering van het smartwatch niet ok maar defect. Probleemloos is zeer snel een nieuw exemplaar (goed werkend) nagestuurd. Bravo, dat is pas echte Klantenservice.
Par contre ils revendent les produits sur le site !!!!
Zo veel leuke en handige aanbiedingen altijd. De meeste producten zijn ook nog eens van kwaliteit ofwel duurzaam. Ik vind het altijd leuk ff te checken wat voor nieuws er is. Ga zo door, super goede service ook en altijd op tijd !
Goede kwaliteit
Uitstekend smartwatch van Denver. Accu duur is boven verwachting. Langer dan opgegeven. Horloge was de volgende dag al in huis.
Bestelling werd snel bezorgd en de prijs was ook prima in order. Had verlengsnoer nodig. Diverse sites bezocht en had voor de prijs van een gewoon tuinsnoer bij koopjedeal een complete haspel , 25 meter én 2,5mm2 terwijl die tuinsnoeren ook nog eens maar 1,5mm2 waren. Dus eindelijk weer eens een site met normale prijzen. Goed bezig!
Super goede service . Snelle levering.
Er zijn alleen maar uitstekende ervaringen met Koopjesdeal! Zeer goede kwaliteit, snelle bezorging, uitstekend verpakt, ik raad iedereen aan : Koop met hart en ziel, Koop bij koopjesdeal! Peter Bitter.
Na meerdere keren prima leveringen deze keer een defect apparaat, maar prima /snelle reacties in de mail en heel snel tot oplossing gekomen Fijne reacties en meedenken
Alles snel in huis voor mijn zoon z'n kamer
Dekbed en kussens zijn naar wens, wat wil een mens nog meer.
Heb er een goed gevoel bij . Ik had eerst een berichtje gestuurd Bijna gelijk een berichtje terug Wat ik erg fijn vond
Snel binnen ,goede kwaliteit
Ik mag mijn mening geven over de bestelde producten maar heb helemaal nog niets ontvangen. Ik heb de levertijd afgewacht en 2 mails verstuurd maar geen info ontvangen. Dit kan toch echt niet.
goede service
Wat ik hier boven heb beschreven en de kussens slapen prima.
De servies na betaling was menselijk en geweldig . En ik kreeg dan materiaal boven mijn verwachting en snel . Welbedankt
Ik heb wel even moeten wachten op de levering wegens de grote drukte, maar heb daarvoor alle respect. Ik kreeg een tafellamp stuk aan. Deze werd vrijwel onmiddellijk en kosteloos vervangen. Voor mij was ‘Koopjedeal’ een positieve ervaring!
Ik heb hele mooie verduisterende gordijnen gekocht goede kwaliteit. Snel ontvangen ben super tevreden.
Aantal verschillende gordijnen besteld voor verschillende kamers.allemaal top!! Ik an zeggen dat we zeer tevreden zijn...
Zeer schlecht heb kussens bestelt, betaald maar niets bekommen mijn adresgegevens kloppen,L, Brendl Gorinchemstraat 50 707 6843 KS Arnhem,maar zij kunnen mijn adres niet vinden
Niks op aan te merken
Ik ben uitermate tevreden! Alles verliep heel vlot!
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad