Heb een prachtige 55 inch televisie gekocht en ben er reuze blij mee, en de prijs is bijzonder laag voor een klasse toestel die in de USA gemaakt worden en al jaren de beste en meest verkochte toestellen zijn en tevens de oudste qua merk aldaar Hoe het voor de prijs kan weet ik niet maar hij doet alles wat je maar kan bedenken en dat voor een zeer lage prijs.......
De levering duurde uiteindelijk drie weken, er stond wel bij dat levering 1 a 2 weken kon duren, dus hield al rekening met meer. Na twee weken mail gestuurd naar klantenservice over levertijd én omdat de prijs in de tussentijd twee keer was verlaagd. Reactie was dat er bij stond dat levering twee weken was en dat het product naar verwachting ‘morgen’ zou worden verzonden. Dit werd uiteindelijk een week later. Mijn opmerking dat de prijs inmiddels twee keer met €5 was verlaagd werd gewoon genegeerd.
Heb heel veel spijt van deze aankoop
Blij met de laptop en gordijnen en snelle bezorging!!
Zowel de website, de levering en het product zijn prima, geen enkel verbeterpunt.
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Goede en goedkope producten!
Betreft bestelling voltaren gel. SLECHTS EENMAAL GEBRUIKT.
De order werd snel geleverd. Over het nasturen van een deel hiervan werd duidelijk gecommuniceerd. Heel fijn. Laatste deel ook snel en correct ontvangen. Al met al: heel tevreden over het proces en de producten.
Veel keus in leuke en betaalbare producten, die snel geleverd worden. Hele fijne ervaring!
Roterende borstel viel tegen had er meer van verwacht dekbed ziet er goed uit levering duurde wat langer anderhalve week
Helaas moest ik vragen om de voucher, anders had ik alle sterren ingekleurd. De software werkt als een tierelier.
Goed product
Snelle levering van het bestelde
Op tijd geleverd. Helaas zat er in 1 van de 4 weeffouten. De volgende dag een nieuw gordijn geleverd gekregen. Maar ook dit gordijn had weeffouten. De 3e keer was goed. Koopjedeal kon hier blijkbaar niet vooraf naar kijken. Maar toch goed opgelost en tegemoet gekomen in de naaister.
Goede communicatie over bezorging en afhandeling.
Waardeloos
De shirts die ik besteld heb voor mijn man zijn wat ik er van verwachtte. Levering snel en correct.
Snelle levering van het juiste product
2 mooie sets handdoeken besteld binnen 24 uur geleverd top.
Het product nog niet uitgeprobeerd, maar ziet er identiek uit als op voorbeeld. Levering was snel en netjes verpakt.
Heel rap geleverd
Zoals beloofd snel geleverd en de kwaliteit van de kussens was prima zoals beschreven. Het enige minpuntje was de verpakking. Twee kussens zaten in een doos waar wel zes kussens in konden. Jammer
Heel goeie kwaliteit . Prijs - kwaliteit perfect. Een aanrader . Aan iedereen aan te bevelen
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad