Savonds besteld volgende dag in huis, top
Bestelling kwamen op tijd aan. En de korting was de moeite waard.
de overhemden waren wat ik zocht.
De slang met borstel is een geweldig product
Mijn product werd snel geleverd en werkt prima, dank!!
Ik had buitenlampen besteld maar er was er 1 kapot geleverd. Had mail gestuurd met een foto. Had heel snel een mail terug dat er een nieuwe lamp werd geleverd
Bij mijn eerdere bestellingen is tot nu toe alles wat mis of verkeerd gegaan is naar tevredenheid opgelost.
Snelle levering en artikel voldoet aan de verwachting.
Ideaal paneel in kleinere ruimte. Staat onder mijn bureau en verwarmt goed.
we zijn zeer tevreden met de aankoop, een zeer goedkoop en goede kwaliteit
Houden zo.
Ik heb er in totaal 5 gekocht vanwege het comfort
de zwarte coltrui reeds ontvangen doch na 1 wasbeurt van 40 graden is de col los gaan laten. Wat kun u hieraan doen ?
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
had de birdsong klok besteld en ben er tevreden over
Gebeld waar de birdsclock bleef. Na enige dagen zonder bericht Koopjedeal stond de post voor de deur. Had beter gekund. De klok zelf is prima. Beloofd was een vogelboekje ter waarde van bijna 8 euro. Helaas was dit geen boekje maar twee dunne bladzijden , Hoezo 8 euro.
Ik koop een product wat niet doet wat is voor gespiegeld. Ik wil ruilen maar word niet serieus genomen. Eerst: hier is de handleiding ( die ik al had). Toen: maak een foto (wat bij weigerend geluid van vogels geen zin heeft).
Is een uitstekend product
Snel en goed.
Had 2 keer 2 led armaturen besteld. Dus 4 armaturen in totaal. Het heeft zowat een maand geduurd eer ik mijn bestelling had . De eerste levering zeer snel, 2 armaturen geleverd. Vele mails later nog 1 armatuur geleverd . Maar nog steeds 1 armatuur tekort nog enkele mails later , tenslotte armatuur 4 geleverd . Eind goed al goed . Was ik tevreden bijlange niet. Geen service
Een hele goede ervaring
Altijd goed
Nette service en bezorgin
Helaas kreeg ik een kappot artikel binnen. Contact gehad met koopjedeal en een nieuw artikel terug ontvangen. Top service!
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad