Ik geniet onwijs van m’n mooie gordijnen
Goed werkende zaklamp
Had oordopjes besteld, deze laden echter niet op. Na contact opgenomen te hebben heb ik binnen 7 dagen nieuwe gekregen. Deze werken perfect! O ja oude hoefden niet teruggestuurd te worden dit was erg fijn. Echt topservice.
Bestelling en routerneren
Zeer goede site,vlotte levering en zo vlug
De artikelen van Koopjedeal zijn zeer handig en goedkoop.
Zeer Goede producten en overzichtelijk site. Pakket is prima ingepakt en snelle bezorging
Bezorging door Post.nl duurde 2 weken!
Na bestelling 'smiddags andere dag in de ochtend bezorgd!
Snelle afhandeling
Makkelijke manier van bestellen en een nog soepelere manier van leveren!
Makkelijke manier van bestellen en een nog soepelere manier van leveren!
Correct product voor een mooie prijs. Snel geleverd.
Erg fijn te kopen bij koopjes deal.
Komen afspraak na!!
Alles was snel en netjes geleverd. 1min puntje de teddy was niet zo teddy. Voor derest was alles stevige en goede kwaliteit
Wat ik aan producten heb besteld en geleverd is netjes afgeleverd helemaal top.
Zie boven.
Zeer gebruiksvriendelijke webshop, ruime keuze, zeer goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering.
Nette gordijnen en goede kwaliteit.
Jammer dat niet alles in een keer geleverd werd. Beter voor het milieu maar verder prima.
Mijn ervaring met Koopjedeal is erg positief. De producten zijn leuk en mooi geprijsd. Soms erg verrassende dingen.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad