alles zoals het moet snelle levering. goeie deals
Zoals altijd was het weer top
-1 ster omdat sommige gordijnen wat gekreukt waren Maar over kwaliteit stof en afwerking ben ik tevreden.
Snel en gemakkelijk. Conform wat men beschreef in de advertentie. Toppy
Omdat een aansluitkabel ontbrak, nieuw apparaat gekregen.
Gewoon doorgaan!
Kreeg altijd het beloofde wat ik besteld had bij Ilse. Blijf zo doorgaan meisje .
Altijd snel geleverd en kwalitatief goede spullen
Prima service mooi op tijd bezorgd
De door mij bestelde producten zijn perfect bezorgd.
Een nieuw donzen dekbed, heerlijk warm en heel snel geleverd.
Bestellingen kwamen snel en werden netjes verstuurd.
Mijn ledlamp werkt prima. Volop licht en de sensor doet ook goed z'n werk.
Ik heb onlangs een tv gekocht, deze werd keurig op tijd afgeleverd. Ben er reuze blij mee. Ook kocht ik voor mijn bejaarde buren de kaarsen set op batterijen. Wat een feestje. Veiliger en minder brandgevaarlijk. Een prima artikel. Kwaliteit prijsverhouding prima. Zoo ook eer de levering. Top hoor.
Vlotte levering en goede kwaliteit
Okido
Betaling snel terug op bankrekening, zoals afgesproken binnen 2 dagen
De truien voor mijn man waren top.
Ik had lampjes besteld, deze werden prima optijd geleverd. Helaas was het toch niet wat ik zocht, het terug sturen was geen probleem en verliep prima.
product precies zoals verwacht
altijd snelle levering en het bestelde produkt is ook wat men besteld geen rommel en een degelijke prijs
redelijk uitgebreide artikelen. goede kwaliteit. goed verpakt.
Meermaals besteld, telkens hele scherpe prijzen voor top producten en snelle service!
mijn pakket was toe gekomen en door post NL in de brievenbus gedropt . Resultaat, inhoud van het pakket nl een nachtbril is beschadigd. Ik wil dit terug sturen met de post en krijg te horen dat dit mij 16 euro gaat kosten terwijl de inhoud maar een waarde heeft van 9.90 euro. Dus geen regeling voor mij. GRATIS terug sturen is dus niet mogelijk voor iemand die in Belgie woont.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad