Ben zéér tevreden én op tijd bezorgd.
Prima product en keurig op tijd geleverd. Een groot compliment waard.
Produkt was verkleurd en retourbon duurt lang
Ervaring was in een woord geweldig en ook vlugger bezorgd dan verwacht.
Nieuwe klant. Aantrekkelijk aanbod en prijzen. Vlotte bestelling, communicatie, levering. Eén artikel vertoonde gebreken, melding gemaakt, direct opnieuw geleverd (en levertermijn zelfs korter dan oorspronkelijke). Tevreden weerkerende klant.
Communicatie was goed over het leveren van mijn bestelling, opzetborstels voor Philips sonicare. Levering was keurig en prima verpakt.
Gordijnen waren net als de vorige keer, helemaal top. Precies wat was verwacht.
Snelle levering. Perfect.
Tot op heden , drie dekbedden , twee truien en boxershorts besteld . Altijd op tijd en producten netjes verpakt!teven voldoen do door mij bestelde producten aan de omschrijving. Goede prijs/kwaliteitsverhouding verhouding!
Sneller dan verwacht is de kachel correct geleverd. Top
Het product werd netjes op tijd afgeleverd. Het was prima te volgen via track.
Snelle levering en werkt zoals t hoort!
Mooie gordijnen gekregen moest alleen stukje af
Eigenlijk, moet ik eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat het zo snel geleverd zou worden en zulke mooie gordijnen zouden zijn. S'avonds besteld en echt de volgende dag al geleverd. Ik weet nu al dat ik bij koopjedeal meer ga bestellen
Gordijnen zijn mooi, foto's kloppen met werkelijkheid. Snel geleverd in stevige doos. Prima prijs-kwaliteit verhouding!
4 x gordijnen besteld 2 x gordijnen ontvangen Dit gelijk aan de klantenservice doorgegeven Dan krijg je een lulverhaal te horen Dat ze het eerst moeten verifiëren bij De post nl ,of die weten wat jullie in dit pakket gestopt hebben Bestel nr is *** Ik wacht dus nog steeds op de 2 gordijnen
Zeer treveden met de snelheid, prijs en service
Koopjedeal is 100% betrouwbaar. Snelle service en duidelijke communicatie via de mail
Nvt
Gewoon top
Vlotte zendingen en de producten die ik al gekocht heb zijn uistekend van kwaliteit
Goede ervaring.
Prettige winkel om te winkelen
Top product. Heb er direct bijbesteld.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad