Ok
Duurde een beetje lang voor de ontvangst maar artikel en verpakking waren beide prima in orde.
De producten zijn van een degelijke kwaliteit, scherp geprijsd en worden snel geleverd. Dat zijn de fundamenten van een goede webshop
Snelle service, goed product. Tot de volgende keer!
IS GEMAKKELIJK TE BEDIENEN
De gordijnen zijn top voor de prijs.
Product voldeed aan wat aan wat de advertentie beloofde
Ik was op zoek naar verduisterende gordijnen alleen zag ik ze in de maat 150 breed. Gelukkig kwam ik koopjedeal tegen waar daar waren ze wel in de maat 300. Gelijk opgehangen en ontzettend blij mee
Snelle levering, goede kwaliteit én goede service!
De bestelde order t.w. heren sokken van het merk McGregor kwam iets later dan dat was aangegeven. Het aflever bericht werd ook niet verzonden. Ik was toevallig thuis, dus het kwam helemaal goed. Mooie kwaliteits sokken!
fuhripbvuan[oruhi8yrghbi[OWNOWVNO
Voor mijn hal en slaapkamer heb ik de zwarte velvet gordijnen van Fresh & Co in de aanbieding gekocht. Ze werden een dag na bestelling geleverd. Ze zijn zonder weeffoutjes en beschadigingen geleverd, kwalitatief erg sterk en werkelijk verduisterend (in tegenstelling tot een eerdere bestelling bij een andere actie-site). Ze moeten nog even uithangen; de kreuken van het verpakken en de haakjes die er bij geleverd worden zijn nog zichtbaar, maar het is nu al prachtig. De gordijnen geven een warme sfeer en voelen heerlijk zacht aan. Top product voor deze lage prijs!
Supper gordijnen en vele extra snel geleverd
Flanellen hoeslakens zijn top en het vloerkleed ook prachtig. Snel geleverd
Zeer professioneel en correct
Gemakkelijk te bevestigen tochtstrippen tegen betaalbare prijs en snel geleverd. Ze zijn ook nog op lengte te maken.
Prima product voor een mooie prijs en snelle levering!
Snel, betrouwbaar en Top!
Idem
Alleen de levering kon beter
Ik heb verschillende producten gekocht.Telkens werden deze netjes bezorgd.De inhoud van de dozen waren goed verpakt tegen schade. Ik ga vast weer bestellen. Marga
Ik was bang dat het louche zou zijn omdat het echt wel goedkoop was, maar de gordijnen die we ontvingen zijn perfect wat we verwachtten. Voor die prijs uitstekend zelfs! Goede dikke stof die zeker genoeg licht en warmte zal tegenhouden. Zeer snelle levering ook!
Snelle levering, fijne site om te bestellen. Goede informatie
Gordijnen niet meer in stock. Geen erg , andere gekozen. Alleen is reeds weken betaald, doch geen reactie op telefoons of mail bij de klantenservice..... Door personeels gebrek is het standard antwoord ( wel 22o € betaald )
Beste Ludo, Hartelijk dank voor uw beoordeling Wat jammer om te lezen dat de gordijnen niet meer voorradig zijn, onze excuses voor het ongemak. Aan de hand van uw e-mail adres kan ik geen bestelling terug vinden en ook geen verstuurde e-mails. Heeft u dit met een ander e-mail adres gedaan? Graag ontvang ik die samen met uw ordernummer. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad