Heb al enkele keren bestelling gedaan en ben er steeds tevreden mee en werkt uit stekend en voor die prijs mag het er wezen en goed koop heb onlangs eendraadlose spijker aan gekocht en is zo gemakelijk en snel in 1wip alles gedwijld en dieairocos werken heel goed ik had overplaatst 2aan gekocht voor de hete zomer heel hard tevreden
Afspraken over creditering niet nagekomen. Dat maakt dat ik zeer ontevreden ben. Slechte ervaring ondanks toezegging per mail van jullie medewerker klantenservice Dennis.
Beste G. Reek, Bedankt voor uw e-mail. Ik zie inderdaad dat de betaling niet goed was doorgekomen, onze welgemeende excuses. Ik heb dit direct voor u in orde gemaakt en het bedrag zal dan ook binnen 24 uur op uw rekening staan. Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd en ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal
Goede kwaliteit en het word snel bezorgd
Ik heb een heel fijne winterjas gekocht. Was een aanbieding. Het bestellen ging heel eenvoudig. De jas werd razendsnel bezorgd en ik ben zo blij met hem: Hij is echt wind- en waterdicht! Precies wat ik nodig heb voor het vele wandelen en spelen met mijn honden.
Dat alles netjes geleverd wordt.
Gordijnen besteld en snel binnen. Op afgesproken dag geleverd.
Goed geregeld!
Zeer compleet en op tijd bezorgd!
snelle levering en alles prima verzorgd !!!!!!!
Ik had ze de zondagavond besteld om 18 uur en de maandagmiddag om 13 uur werden ze reeds aan de deur geleverd. Niemand doet het vlugger.
Traage levering en geen track en trace gehad maar voor de rest wel uitstekend
Heb een gordijn gekocht, snel geleverd. Prima kwaliteit!
tevreden
Het is een mooi nachtkastje en het was echt super makkelijk te monteren. Voor mij dus een Top aankoop.
Na regelmatig iets te hebben kunnen kopen, ben ik de winkels in mijn stad voorbij kunnen lopen. Vele mooie artikelen worden vaak aangeboden van eerste klasse. De service is geweldig. Ze stellen ook alles in het werk om het de klant tevreden te maken. Ook de keuze wordt regelmatig aangepast met daarbij ook met regelmaat extra korting. Al met al ben ik na de jaren van kopen zeer tevreden en zal nog regelmatig iets gaan bestellen
Snel en kwaliteit!!
zie boven
Ik had 3 artikelen besteld die normaal gezien allemaal de volgende dag zouden worden verzonden. Mailtje gestuurd omdat dit niet zo was. Heel professionele aanpak van de klantenservice die mij haarfijn uitlegden hoe dit kwam. Heel blij ook met mijn aankopen.
De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is niet al te uitgebreid, zou best iets beter kunnen
Ik weet niet of ik mijn bestelling door middel van track & trace kon volgen - mijn laptop was in de tussentijd gecrashed - maar de bestelling is keurig netjes aangekomen! Ook over het product ben ik zeer tevreden!
Geweldige levering van een fantastisch product met een zeer interessante prijs
Iedere keer weer een super snelle en goede afhandeling van de bestelling, prima geregeld
Snel en correcte levering!
Snelle levering, niet helemaal tevreden over het product. Maar misschien is daar nog wat aan te doen.
Love the service
Zilverparkkade 4 64