Mooi product op tijd geleverd
Geachte, Ik heb een verschillende bestellingen gedaan na elkaar maar ik heb 1 van die bestellingen niet gekregen. Mijn e-mail adres is veranderd ik had op dat moment problemen met mijn e-mail adres daar kon ik geen mails meer op versturen en ik kon er blijkbaar ook geen meer ontvangen ik weet nog dat er opvulbare klein reuk flesjes heb gekregen een zilver, maar ik had nog een rood en goud kleurig besteld. En cool kussens waar aan de nek een ronding in was gemaakt want je kon kiezen uit 3 verschillende modellen en als je een 2de erbij naam dan was dat voor 20 euro wat ik besteld heb was allemaal nog voorraad dus ik snap niet dat ik mijn bestelling niet gekregen heb 1 reuk flesjes die moest heropvullen en dat samen bij een andere bestelling en ik heb ze allemaal te samen besteld en der stond nergens bij uitverkocht of dit product is niet meer te krijgen raar vind ik. Ik ben een goeie klant ik bestel regelmatig en niet voor 20 euro het zijn meestal over de 100 euro soms 200 euro dan zou ik denken dat je u goeie klanten een beetje meer voor zou doen ik weet dat ik al veel geld heb uitgegeven bij jullie en ik was altijd content met het grief dat ik heb besteld heb. Maar ik was al een tijdje opzoek naar een goei kussen ik heb geregeld last van nekpijn en daardoor heb ik dan ook migraine omdat ik slecht slaap ik heb de commentaar dat eronder stond gelezen en ik dacht direct dat zou wel iets voor mij kunnen zijn het houd het ook cool want ik heb het altijd warm in mijne nek de beschrijving was super goed en ik heb ze direct besteld. Ik heb al zoveel verschillende kussens gekocht dat ik bijna zelf er ne winkel mee kan gaan open houden en ik hoopte dat die kussens voor mij goed waren en met die uitsnijding aan de nek en het houd je hoofd ook cool bij warmte en zo kussen had ik nog niet uit geprobeerd ik ben chronisch rug patiënt al 4keer geopereerd in mijne nek der zitten plaaten en bouten onderaan 4keer geopereerd ook plaaten en bouten daarom dat kussen. Grts Veroniq
leuke aanbiedingen ,die snel geleverd worden
Levering mooi op tijd Product is precies zoals foto Het is een aanrader
KOOP JE DEAL HIER
Heb al meerdere dingen gekocht en altijd was alles op tijd en goed materiaal. Voor mij een aanrader, mocht je twijfelen.
gauw geleverd goed verpakt. en jha de prijs ...
Duurde erg lang om tel. contact te krijgen. 18 min.!
bij levering twee overgordijnen bleek dat de ene mat zwart en de andere blinkend zwart was, onmiddellijk contact genomen met koopjedeal en binnen de week werd een gordijn toegestuurd, de andere mochten we houden, zeer fijn contact en heel correct, hele goede service ! dit mag gezegd worden ! nogmaals onze dank !
De goederen stonden hier de andere dag. Alles was perfect zoals omschreven werd op het net
Goed en goedkoop en wordt altijd optijd geleverd.
Prima artikel en zeer snelle bezorging.
Nog steeds geen probleem
Alles uitgevoerd zoals beloofd
Tevreden en blij dat het product voldeed
De eerste keer bleek de verpakking geen inhoud te hebben. Dit is na de klacht hierover goed en snel opgelost.
Service bezorging & product kwaliteit zoals gehoopt ! En zeker niet teleurgesteld! Aanrader voor velen!
voldeed aan al mijn verwachtingen
Goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Makkelijk bestellen , betalen en snelle verzending. Ik bestel regelmatig. Aanrader!
Goede prijs, goede kwaliteit, snel geleverd!
Bij problemen, correcte opvolging. Heel goed en betrouwbaar..
Goeie service, topkwaliteit
Levering was snel, correct en qua prijs echt n koopje
Mijn pakket is weer keurig bezorgd kwaliteit is uitstekend de service van bestellen en leveren is snel leuke kortingen vooral wel kom in deze tijd ik kijk altijd even op de mail wat voor bruikbare dingen er weer zijn en aparte dingen
Gevonden waar ik naar op zoek was en nog voordelig ook! Makkelijk te bestellen, makkelijk af te rekenen en snel geleverd.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad