Echt kwijt ju
Beste Bram, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Per e-mail hebben we u een niet-ontvangen verklaring toegestuurd. Als u de gegevens wilt invullen en een handtekening er onder kan zetten gaan wij direct achter uw bestelling aan. Het kan 5 werkdagen dagen duren voordat we de uitslag van de postonderzoek ontvangen. Zodra deze binnen is nemen wij spoedig contact met u op! Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal
Ga zeker in de toekomst vaker shoppen bij Koopjedeal.nl!!
Eenvoudig te bestellen , goede kwaliteit
Alleen jammer dat het gordijn niet echt helemaal verduisterend id
alles volgens aangeven afgehandeld.
Snel en makkelijk besteld en geleverd. Blij met de kwaliteit.
Produkt ruim op tijd geleverd. Goede kwaliteit _ prijsverhouding .
Goede prijzen, leuke en makkelijke webshop, snelle en correcte levering
Bestelling niet verzonden. Antwoord op vraag over vertraging, maar geen spontane melding. Wekt geen vertrouwen.
Bij bepaalde bestelling gaat het als de brandweer.,en er zijn ook bestellingen duren zo lang, wat duidelijker bij de bestellin plaatsen, waardoor de irritatie niet via de mail hoeft te lopen
Pakketten zouden worden bezorgd, 15 minuten voordat bezorger zou komen sms gehad. Na half uur werd gemeld: pakket afgeleverd maar er was helemaal niets afgeleverd! S’morgens meteen gebeld met klantenservice en ik werd keurig teruggebeld door Sven met de mededeling dat het goed zou komen. Volgende dag kwam bezorger alsnog pakketten brengen.
Ik had een bestelling gedaan via mail en betaald met Ideal. Het betreft rookmelders. er stond bij levertijd van 3 weken. Nu heb ik net een mail gestuurd naar klantenservice wanneer ze ongeveer binnenkomen. Het is iets meer dan 2 weken dat ik besteld heb. Voor de zekerheid. Ik kreeg dierect een mail terug dat ik het antwoord binnen 1 werkdag zou krijgen. Dat is nog afwachten. Maar ik heb er toch een goed gevoel over
Rookmelders goed kwaliteit. Office software compleet en snelle levering
Heldere site, snel, goede service en gewoon goed!
Nette prijs, goed op de hoogte gehouden tijdens transport. De test komt tijdens de koude dagen, kachel was zo warm.
In 1 woord geweldig
het produkt is geweldig inderdaad zoals de mensen vertellen is het ook zo houd de zon en de warmte buiten super voor deze prijs ik raad het zeker aan ,alleen te weinig haken maar toppie
De artikelen die gekocht zijn altijd in goede staat ontvangen en er is een grote sortering plus goede kortingen
Duidelijk, helder, goede service, snelle levering
zo fijnee glazen en dat voor die prijs
Een deel liet opzich wachten Maar een telefoontje naar jullie,met zeer vriendelijke telefoniste, en alles was geregeld Het bleek dat het pakket bij de vervoerder bleef hangen
Meerdere keren al besteld hier, de levering duurt misschien ietsje langer (gemiddeld 5-7 werkdagen), maar de kwaliteit is super goed, word altijd goed verpakt en de prijzen zijn echt onwijs laag voor zulke hoge kwaliteit. Ik ben erg tevreden!
Prima levering!
Voorbeeld voor elk bedrijf
Heb onlangs rookmelders besteld helaas waren deze niet op voorraad en moeten we wachten op de volgende zending
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad