Speedy delivery, all well packaged and great value for money.
De service was en is perfect, ik ben heel blij met mijn aankoop
Een keurig afgewerkt, solide en smaakvol display-rekje; door zijn vormgeving echt origineel en een leuke eyecatcher waarin je geliefde prulletjes grappig of mooi geaccentueerd uitkomen! Wel jammer dat je als je klein van stuk bent de bevestigingsconstructie van de plankjes aan de onderkant ziet zitten, uiteraard onvermijdelijk zolang ze niet ingelegd maar geschroefd worden. Maar ook bij buitengewoon dure rekjes van dit type is dat het geval heb ik geconstateerd. Ik was echt verrast dat ik voor deze prijs zo'n goed woonaccessoire op de kop kon tikken!
Artikel voldoet aan alle wensen en eisen.
Mijn ervaring is uit te drukken in een paar woorden goedkoop stipte levering en een aanrader
Bij de laatste bestelling liep het niet helemaal op rolletjes, herinnering gestuurd, deel is nu binnen. Nu de rest nog
Beste Hanny, Allereerst dank voor uw review Graag vernemen we welke artikelen u nog dient te ontvangen, dan kunnen we direct een bezorgstatus opvragen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal
Deze parasol bevalt super. De prijs was erg voordelig. Echt een aanrader.
altijd direct en super snel levering
product voldoet aan verwachting
Snel besteld, snel bezorgd. Al klaar!,
Zeer snel en netjes bezorgd en voldoen voor 100% aan mijn verwachtingen:blij mee!
Heel snelle levering en goed afgeleverd
produkt is geweldig en snel gelevert
Ook nette en goede chauffeurs die het kwamen afleveren.
Voor een redelijke prijs dit kwaliteit
wederom hier geslaagd voor Gilette scheermesjes tegen een hele scherpe prijs
Voor het eerst wat gekocht... geen levering... 1 mailtje en alles werd direct opgelost en alsnog keurig geleverd.
Product is snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Veel producten gekocht waar ik zeer tevreden over ben tegen gunstige prijzen, zowel voor mezelf als voor familieleden.
zeer goed geregeld
Mijn ervaring is tot nu toe is altijd al goed geweest
Aantrekkelijke producten voor leuke prijzen en snelle reactie bij/op vragen over het product welke je wilt gaan kopen!
Zelfs voor een kleine opdracht heel veel aandacht
Deze mooie kant en klare gordijnen waren mooi en goedkoop.
Wat je ziet, is wat je krijgt
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad