Gewoon snel en netjes zoals het hoort.
Montage was gemakkelijk
Prima levering vriendelijk
We hadden een probleempje, werd direct op een fantastische manier opgelost.
Alles correct verzorgd en goed verpakt heel aangekomen. Dit alles tegen een redelijke prijs.
X
Goed en snel
Een geode begeleiding in mijn bestellingen.
Vlotte transactie - goede opvolging - en veilig aan huis bezorgd zoals verwacht - uitstekende kwaliteit v/d goederen
Het overhemd heeft een mooie snit en draagt heerlijk. De aanbieding voor Ariel kwam goed van pas. Kortom Koopsjedeal heeft hele gunstige aanbiedingen en zorgt voor een snelle en goede levering.
Was zeer goed alles goed geregeld en goedkoop
Levering zoals beloofd
Prettig en adequaat geholpen door jullie klantenservice.
Afhandeling bestelling, en bevestigingsmail zijn prima! Alleen was het deze keer een onzekere aflevering, waarbij u te weinig communiceerde met de klant
Snelle en zeer nette levering. Ook het product is perfect.
Gemakelijk, duidelijk en uitstekende service
Heerlijk zacht ligt het . Matras wat wij hadden was best hard en dit is een hele goedkope maar fijne oplossing
Makkelijk te bestellen.
Vlugge levering.
De geleverde producten zijn goed en naar verwachting. De levering was onduidelijk want het gebeurde in 2 keer, terwijl er na de eerste levering een bericht kwam dat alles goed afgeleverd was. Dit kan dus beter. Uiteindelijk alles in 2 dagen gekregen.
Ondanks de summiere beschrijvingen van enkele onbekendere producten of ontbreken merknamen, goede ervaringen met de producten. Daarnaast worden producten relatief snel geleverd.
Makkelijk besteld, snel bezorgd, erg tevreden.
Het is een perfect artikel en de levering was vlugger dan verwacht
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad