Geen problemen!
Breed assortiment bruikbare produkten tegen bodemprijzen die binnen no time thuis bezorgd worden. Keep going on this way!!!!
Makkelijk bestellen Word netjes gelevert En op tijd
Goede overzichtelijke site gemakkelijk bestelling te plaatsen vlugge en correcte levering
Snel en betrouwbaar levering
Duidelijke aanbiedingen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Producten worden snel geleverd in een goede verpakking.
Goede kwaliteit. De producten zijn hetzelfde als op de foto´s op de website.
Koopjedeal verkoopt goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien snelle levering en goede service!
Het zijn goede producten, die geleverd worden. Ze zijn netjes op tijd!! Ik ben er tevreden over.
Suuuuper snel en vooral goed en nuttig!!!! Ga zo door!
Precies wat ik er van verwacht had
bij nader inzien heb ik mij bedacht op de gedane aankoop, product geretourneerd en aankoopbedrag retour ontvangen. dit alles super snel en correct afgehandeld.
Het bestelde artikel voldeed niet aan onze verwachting en binnen een week was ons geld teruggestort!
Maar van mijn laatste bestelling heb ik niets meer vernomem! Extra lange t-shirts en mondkapjes hoe zit dat?
Ik heb al eerder via koopjedeal besteld. Ook deze keer is de bestelling prima afgehandeld en is er een product geleverd van goede kwaliteit en waar ik erg tevreden over ben
Bestellingen worden snel geleverd als de betaling ook snel is gedaan. het assortiment is zo uitgebreid dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Aanbiedingen kunnen beter in een klein pakket worden gedaan dan een groot overzicht. Het belangrijkste is toch het snelle leveren.
Alles mooi op tijd bezorgd
Super leuke dingen, veel besteld en snelle levering Kort maar krachtig TOP
Goede duidelijke website en een snelle levering
Alles volledig naar wens
Snel en volgens verwachting geleverd
Heb nu diverse artikelen besteld en moet zeggen dat het goede kwaliteit is voor een scherpe prijs.
Echt een heel fijn dekbedovertrek, Egyptisch katoen. Slaapt heerlijk
Ik ben al lang klant en bijna altijd gaat het goed en snel. En als er dan iets mis is met de bestelling wordt het zo goed mogelijk opgelost. Daarom erg tevrede klant
Uitstekende aanbieding en super snel geleverd voldoet aan de eisen.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad