Dun maar warm dekbed
De tweedelige, inklapbare tuintafel heeft een erg degelijke, zware constructie, een prima afwerking en een comfortabel groot tafelblad.
Ondanks een misverstand mijnerzijds bij mijn bestelling, is het naar tevredenheid opgelost en een zeer snelle levering TOP!
jullie zijn heel goed, ik blij om jullie
Alles is goed
Snelle levering en voor de afgesproken tijd bezorgd. Stoel zit lekker. Wel even wennen aan de bediening van de standen.
Mijn track & trace gaf aan bezorgd terwijl ik niks had ontvangen. Ik kreeg snel een formulier en dat vulde ik in waarna een vervangend item kreeg opgestuurd.
zeer tevreden
Snelle levering, duidelijke site en goede communicatie. Product voldoet aan al mijn eisen.
Mooie aanbiedingen met spullen die je goed kunt gebruiken.
Dat ik zeer tevreden ben
Ik heb één dubbele parasol besteld en voldeed ruim voldoende aan mijn verwachtingen.
Werkt sneller en prettiger
Beste Laura, Betreft : review op Bestelling KJD1230861 van Smartwatch met Hartslagmeter & Activiteiten tracker. Bevalt gewoon goed. Geen extra druk van de smartwatch op je pols. Ik vind de horlogeband prettig zitten ook na een dag & nacht dragen. Het voelt lekker zacht aan.
Zoals aangeboden goede kwaliteit
Ik had laatst een 2-Pack stellingkasten gekocht. Het werd snel verzonden. Helaas was er een beschadigd. Ik had meteen een e-mail gestuurd naar de klantenservice van Koopjedeal en ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik ben blij met de aangeboden oplossing en zal zeker nogmaals een bestelling hier plaatsen.
Tot nu , Slecht Gekocht op 7 Mei de Draadloze hogedruk reiniger QLT . Op 13Mei Ontvangen en terug gestuurd (beide keren verzendkosten betaald) tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Kunt u voorstellen dat ik niet bepaald enthousiast ben Gerritjan Haselager
Alles wat ik bestel, voldoet aan de verwachting.
Mijn bestelling snel uitgevoerd. retour zending snel behandeld.
Zat een weef fout in het gordijn, had volgende dag al nieuwe ontvangen. Goede service...
Vandaag iets bestellen de zelfde week nog binnen super fijn en ook goedkoop ook heel veel acties en een goede service .is er iets niet goed wordt je netje tewoord gestaan en helpen je gelijk en het wordt ook zo snel mogelijk opgelost . Toppers zijn jullie allemal en super blij met jullie .
bestellingen worden goed en snel bezorgd
Via koopjedeal handdoeken besteld. Volgende dag ik huis. Echt top!
De voetmasage helpt prima voor onze vermoeide benen,KLASSE
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad