Snelle levering, komen afspraken na.
Hele goede service met een snelle levering van een product van top kwaliteit.
Product zoals omschreven!
Koopjedeal levert wat ze beloven op goede betrouwbare wijze. De prijzen zijn erg competitief.
Ik had nog recht op vergoeding werd meteen gebeld dmv punten.
niet veel over te zegen want goed is goed
Ontspullen is soms wat lastig, als je de aanbiedingen ziet ;)
Goede artikel omschrijving, eenvoudige bestelprocedure en financiële afhandeling, snelle levering.
De door mij bestelde overhemden zijn kwalitatief prima en erg gunstig geprijsd.
Mijn ervaring met Koop je Deal is aanmerkelijk beter dan twee jaar geleden toen ik betaald had en niets geleverd kreeg.
Eerst sceptisch, was voor het eerst dat ik iets kocht bij jullie, en dan moet je maar afwachten hoe dat gaat aflopen. Maar ik ben zeer tevreden, en voor herhaling vatbaar.
Ik zou niet meer zonder koopjedeal kunnen! Een blije dankbare klant!
en goede prijs
Om te bestellen was het makkelijk en de afwerking ook zoals het hoort
Ik heb geen enkele opmerking, alleen maar heel veel lof. Heel tevreden. Bij een probleem zijn ze heel respectvol en helpen altijd waar nodig is. Voor mij TOP ervaring. Heel veel dank daarvoor. Met vriendelijke groeten, Lutgarde Jacobs
zeer tevreden, had een probleem dat zelfs niet bij hun lag en toch werd er voor een oplossing gezorgd. probleem opgelost door zeer vriendelijke en vakbekwame mensen van de klantenservice. gouden medaille
Heel goed product
Zoals het hoort, klantvriendelijk
Net alseerdere keren perfecte koop gedaan
Ben zeer te vrede
Is heel goed hoor
Ondanks dat het espresso apparaat lekte geef ik toch 4 sterren omdat we goed geholpen zijn. Toev we uiteindelijk besloten het apparaat terug te zenden, werden we vlot geholpen en stond het geld binnen een week op onze rekening! Complimenten
Makkelijk te bestellen, en ondanks de kerst drukte, mega snel geleverd,
Ik heb een paar keer iets besteld, goede Servië mooie prijzen en alkes van zeer goede kwaliteit. Deze webshop steekt met kop en schouders boven andere webshops uit.
Precies zoals verwacht en keurig volgens levering op website. Ondanks dat het 3 dagen voor kerst was.
Zilverparkkade 4 64
8232 WJ Lelystad