Goeie service

Doet wat het zegt

Fantastische service!

De Woensdag om 13u30 besteld en nog geen 24 uur later was het al thuis geleverd! Eén klein puntje van kritiek zou zijn: Ik had een bestelling van € 350 gedaan en toch moest ik nog € 7.50 verzendingskosten betalen. Dat hoefde niet voor mij. Maar anders fantastische service!

Snel, goedkoop en duidelijk

Zeer snelle levering. Doen wat is beloofd. Goedkoop. Zending goed verpakt. Zou zo weer bestellen

Goede webshop!

Supersnelle levering, een goede betrouwbare webshop. Mijn ervaring is altijd top geweest, daarom beveel ik deze webshop aan.

je krijgt waar voor je geld.

De kwaliteit van het product is top, prijstechnisch een streling voor de koper. De verzend afspraken worden ook nagekomen. In één woord TOP>

Gewoon goed

Goed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en zeer goede klantenservice

Goede kwaliteit en goedkoop.

Een aanrader

Bedankt voor jullie goede service!

Gewoon Goed en Snel

Kleding besteld. En vandaag besteld en dag erna geleverd. Gewoon prima service.

Snel en keurig verpakt

Correct en super snel geleverd

Nieuwe hengel besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs snel en correct geleverd.

Snel afgerond

Fijne webshop met mooie aanbiedingen

Vaak voordelig en veel keus !

Top Bedrijf

Krijg mijn spullen altijd daags erna al bezorgt. goede kwaliteit spullen en ruime keuze. duidelijke informatie van het product. goede ervaring met het bedrijf.

Altijd goede service!!

Makkelijk besteld snel geleverd.

Guru ngauge feeder 10ft besteld met een fox sleeve 10ft. Goed verpakt en snel geleverd, en ook nog leuke attentie erbij, top.

Super service met altijd goed advies.

Super vriendelijk en kundige vakmensen Die je altijd van de juiste informatie voorzien waar je om vraagt. Top producten die in de winkel verkocht worden en heel vaak super mooie acties :)

Super fijne winkel met regelematig mooie aanbiedingen.

Topservice ook die smartshopping , zo kun je ook profiteren als het een kleine deal betreft. Onlangs weer wat prachtige spullen ontvangen en inmiddels alweer twee nieuwe orders geplaatst. Nu al weer balen dat ik de deals van Donderdag met de particle mixen heb laten schieten. Bij vragen word ook altijd snel gereageerd en voldoet eens een keer wat niet aan je verwachtingen is retourneren ook geen enkel probleem.

Goed prima

Goed snel en correct In een woord Prima

bestellingen altijd tip top in orde

een aanrader voor elke visser

snelle service

snelle service. alleen 1 pak voer gescheurd dat was wel jammer maar dat kan ook door de pakketdienst zijn geweest

Super !

Al veel bestellingen gedaan bij sportvis outlet..geweldige aanbiedingen dat als ke wat minder te besteden hebt toch nog een beetje mee kunt doen in de hengelsport..ook met de top merken die hier worden aan geboden ! En mega veel keuze..bezorging ook altijd prima voor elkaar !

Lange levertijd

Scherpe prijzen en prettige communicatie, Lange levertijd komt door vervoerder dpd. Ligt dus niet aan winkel. Dus aan te bevelen

Spullen zijn goed verpakt en altijd keurig geleverd, ook goede prijzen

Nette service en volgens afspraak

Zeer overzichtelijk. En snel geleverd

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!