Super tevreden

Mooie producten en prijs is goed

Mooie producten goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs, snelle levering!

Prijs kwaliteit Snelle levertijd

Was op zoek naar betaalbare boilies voor bijvoeten en als haakaas en kon hier uit de Proline serie 20kg in zakken van 5kg in diverse maten en geuren een lekker ruikende partij kopen voor €59.95 Heb deze getest in water en rond de 6 uur begon de buitenste laag los te laten dus prima boilies

Mooie producten voor mooie prijs

Snel geleverd en prijs is altijd netjes

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik ben prima geholpen op het afhaalpunt. Het product dat ik besteld had viel kleiner uit dan verwacht, maar dat werd ter plekke opgelost zonder bijbetaling. Zal er zeker vaker zaken doen, want er zijn vaak interessante aanbiedingen. Al met al bijzonder tevreden.

Snel

Netjes op tijd afgeleverd.

Bestelling geplaatst, netjes op tijd afgeleverd

Keurig !

Een hengel besteld, kwam perfect verpakt keurig op tijd.

Snelle levering in 24 uur.

Zeer tevreden.

Nog niet geleverd

trui is inmiddels geleverd, goeie kwaliteit en goede prijs DPD is in deze behoorlijk traag geweest in leveren, hier kan de winkel echter niets aan doen aangezien het van hun uit snel was geregeld. ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Goeie en snelle service.

Besteld via de site. Erg tevreden. 1 artikel (kunstvisje) was niet leverbaar en hebben mij daar keurig netjes over gebeld. De verkoper vroeg wat voor vervangend product en/of geld wilde krijgen. Vervangend artikel was beter en duurder voor de zelfde prijs!! Erg netjes.

zeer positief

vriendelijke mensen,nemen de tijd voor je. goede service!

Goeie spullen

Ben al langer klant je wordt goed behandeld leuke aanbiedingen en goed assortiment

aanrader

Prijs/kwaliteit zeer positief. Gemakkelijk bestellen via website. Snelle levering. Ze doen wat ze beloven. Nadat bleek dat een onderdeel was vergeten mee te sturen werd dit, na telefonisch contact, goed opgelost. Ze hebben er een vaste klant bij

Prima prijzen en snel geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis Prijzen zijn o ke

tip top

alles in orde , op tijd , perfect

Goede servis!

Goed!

Perfekt

Sehr gute Qualität!

Snelle levering. Goede producten

Zeer goede sevice en prima producten

Zeer goede sevice en prima producten, ook de winkel van Jansen hengelsport is een bezoek waard.

Top service en product

Goede site

Goede service en koopjes

uitstekend

Netjes en snel bezorg, goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Prima product en snel geleverd

Snel geleverd en prima product

Een zeer goede webwinkel.bij een vraag krijg je zeer snel een antwoord. Ik ben zeer tevreden en raad de winkel zeker aan.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!