Snelle perfecte levering van mijn ASUS Router...

Snelle perfecte levering van mijn ASUS Router... Maximale score ... 10 punt... ;-)

Een goede betrouwbare leverancier

Ik heb laptop Lenovo ThinkBook-14-IIL gekocht van deze leverancier. Laptob werd op tijd geleverd. Alle technische gegevens van de laptop voldeden aan de beschrijving. Met deze laptop werk ik al 3 manden zonder problemen.

Topservice

Altijd op tijd word het product bezorgd en via de mail word je keurig op de hoogte gehouden.

Prettige koop ervaring

Fijne duidelijk overzichtelijke webshop met een groot aanbod aan producten. Bestellen is erg makkelijk en de verzending is erg snel!

top

top service

Hier bestel ik graag!

Inmiddels vaste klant, Overzichtelijke, goede prijs kwaliteit, top service waar nodig. Goede bereikbaarheid, En grote voorraad en altijd netjes op tijd geleverd.

Fast Shipping

I purchased a Dell laptop at Redable and it was shipped the next day while the Dell webshop would take 3 weeks! (for the same model)

duidelijke offerte, maatwerk mogelijk, korte levertijd

Laptop samengesteld op de site, offerte aangevraagd en enige dagen later besteld. Nette prijzen. ruim assortiment. Klein minpuntje, geen verzend email gehad. Bezorging was een verrassing.

hele goede service en denken mee

Ik had per ongeluk een azerty-toetsenbord besteld in plaats van een Qwerty. Ik werd gebeld of ik dat echt wilde of dat ik me had vergist. Echt heel fijn, want ik had gewoon niet goed gelezen. Het Qwerty-toetsenbod was niet op voorraad, maar ik wilde er toch op wachten. Werd zelfs nog eerder geleverd dan ik had verwacht.

Artikel was op voorraad maar helaas geen bezorging de volgende dag

Had speciaal een artikel gevonden wat op voorraad was en stond ook bij: Volgende dag in huis. Nog extra contact gehad en kreeg de bevestiging dat het verzonden was. Alleen 2 van de 3 artikelen waren bezorgt maar 1 niet. Zonder bericht dat het andere artikel later zou worden bezorgt. Helaas ook geen track en trace om de bezorging te volgen.

Eigenlijk best heel goed!

Eigenlijk best heel goed. Alleen jammer dat een update tussendoor over de productie van de laptop ontbreekt. De reactie op vragen is super snel!

Prima site en levering

Chromebook besteld en volgens verwachting geleverd. Geen verwachte aflevertijd van pakketbezorger. Wel de dag. Geen onnodige afleverspam.

Snel en goede prijs

Aangezien Prardigit het herhaaldelijk ernstig laat afweten wat service betreft is Redable mijn nieuwe supplier van PC's voor mijn bedrijf en mijn kanten.

Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven!

Jammer dat ik dit bedrijf geen 6 ster kon geven, want ze verdient het wel. Een top bedrijf om zaken mee te doen! Geweldig gemotiveerde medewerkers. We zijn goed geholpen en daarom liep alles soepel. Gaan zo door Redable!

Order geannuleerd zonder overleg

Na plaatsen van bestelling werd zonder overleg de order geannuleerd. Artikel en prijs waren een "foutje van het systeem". Ze namen hiervoor geen verantwoordelijkheid en is door Redable geen oplossing voorgesteld. Slechte klantenservice als je het mij vraagt.

Zeer snel geleverd en kreeg steeds update waar notebook zich bevond.

Gemixt

Heb in april een laptop besteld bij Redable waar ik verder tevreden mee ben. Ook de levering was snel. Waar ik totaal niet over te spreken ben was de klantenservice vooraf. Via de chat vroeg ik in hoeverre ik de laptop mocht uittesten, zonder dat dit mijn retourrecht binnen de bedenktermijn zou aantasten. Ik kreeg onder andere medegedeeld dat ik er niet op mocht werken, maar wel dat ik de laptop aan mocht zetten om bijvoorbeeld het beeldscherm te testen... Nadat ik vroeg of ik bijvoorbeeld alle functies mocht uitproberen, zonder er iets op te downloaden, zoals ik ook bijvoorbeeld in de winkel zou kunnen doen (iets wat oa de consumentenband als maatstaf hanteert), kreeg ik de reactie dat ze in de winkel daar speciale programma's voor hebben geinstalleerd op de laptops en ik dus maar naar de winkel zou moeten gaan om hem daar te testen. ...Schaamteloos. Dan had ik dus net zo goed naar de plaatselijke elektronicagigant kunnen gaan. Ook gaat dit advies totaal voorbij aan het nut van de Wet koop of afstand. Deze behandeling overschaduwd voor mij toch het geleverde product, waardoor Redable voor mij een onvoldoende ontvangt en niet aanbevolen wordt. Mvg, Mohamed

Redable is een aanrader.

Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit, top service. Altijd goed bereikbaar, Veel direct op voorraad en altijd netjes op tijd geleverd.

Prima service!

Goede informatie op de website. Levertijd comfort omschreven.

Geen enkele klacht of opmerking

Goed, helemaal zoals het moet zijn.

Redable schet ernstig tekort

Ik kocht Redable een HP scanjet PRO 2500 t1 voor bijna eur 300. nieuw maar in een open doos. Er zat geen software bij, ook geen activeringscode voor Readisis. Die code zou op de CD staan. Maar ik kreeg geen CD. Dus Redable gebeld maar die vonden dit niet hun probleem. Ik moest HP maar benaderen. Maar zo zit het Nederlandse en Europese consumentenrecht niet in elkaar. De verkoper moet zorgen voor zo'n bedrag een werkend nieuw exlemlaar te leveren. Vandaag, een paar dagen nadat het ondeugdelijke aaraat was gezooorgd, belde ik HP. Daar was dit/mijn nieuwe exemplaar al bekend. Vreemd. Iets klopt niet. Het apparaat was niet nieuw. Waarom hoor ik dat niet? Ook de eerste kkoper had kennelijk problemen met het apparaat gehad. In Limburg zeggen ze dan: ik voel mij in de tas gezeken. Schande.

Levering NIET in 1 dag

product was goed... levering niet. ik had de switch 24 uur later nodig voor een klus. Levering duurde 48 uur waardoor ik op zaterdag nog een keer naar die klant kon.... Zet anders levering 48 uur dan kan ik zelf de keuze maken. Nu niet

Goed product en service

gewoon goed en snel geleverd.

Goedkoop uw product kopen

Het juiste product ontvangen alleen was het onduidelijk wanneer het pakket kwam. De binnen 24 uur klopte niet.

Oosterveldsingel 45

7558PJ Hengelo

085 - 7608816

Over Redable

Redable is een veelzijdige en dynamische ICT-leverancier met maar één doel; De technologische wereld een stuk eenvoudiger achterlaten dan we het vonden.