Snelle en goede service
Verkeerd geleverd toestel zonder veel poespas teruggenomen en correct toestel verstuurd Pluim voor klantenservice
Na telefonisch contact kreeg ik goede antwoorden op mijn vragen. Daarna elektrische gevelconvector besteld, die na twee dagen keurig werd geleverd zonder bezorgkosten. Willem te Rosmalen.
Voor vragen had ik gebeld. Netjes ben ik te woord gestaan. De bestelling was degelijk ingepakt, zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren. Ik ben hartstikke tevreden
Boiler met twee verwarmingselementen, welke via sockets van HomeWizard worden aangestuurd. Goed en goedkoop alternatief voor een batterij om overtollige zonnestroom op te slaan.
Gekocht boiler onderdeelen en montage materiaal. Altijd snel en goed geleverd. Ook service en advies snel en goed bereikbaar met heldere antwoorden.
Goed geholpen alle vragen werden goed en duidelijk beantwoord
vriendelijke mensen
door opzoeking via Google kwam ik terecht op de site van boilergarant. Vermits het toestel, bij een Nederlandse klant van mij, aangekocht was in Nederland zocht ik het onderdeel dan ook op in een .nl site. U had het onderdeel op voorraad en dat was voor mij en de klant top. Zowel de bestelling als het afleveren van het onderdeel was liep zoals voorzien, met name TOP.
Ik heb in 2021 bij Boilergarant een Tesy BeliSlimo 100 Cloud gekocht. Door een lokale installateur laten installeren. Qua functionaliteit super apparaat, echter recent verloor de boiler steeds zijn connectie met mijn netwerk nadat er een nieuwe Tesy app werd ingevoerd. (Toeval???) Boilergarant gaf aan dat mogelijk het wifikaartje van de boiler daar de oorzaak van zou kunnen zijn en stuurde mij gratis een nieuw exemplaar toe en legde telefonisch uit hoe ik die zelf kon wisselen. Het omwisselen was inderdaad een peuleschil en de boiler vindt mijn netwerk weer als tevoren.
Nadat ik het contactformulier heb ingevuld heb ik meerdere e-mails uitgewisseld en dat verliep prima met goed advies op maat.
In een woord grandioos
Product snel op vooraf aangekondigde tijd afgeleverd. Chauffeur heeft pakket keurig afgeleverd
Goed advies en supersnelle levering
Snel een boiler gevonden welke ook snel werd geleverd.
De website is duidelijk in haar informatie, navigatie soms wat lastiger iets te vinden. Jullie hebben bijvoorbeeld een mooie uitleg met video, waar ik op stuitte, maar als ik die later terug wil vinden, lukt dit niet eenvoudig. In de zoekbalk " zelf installeren" geeft geen resultaat. Het staat wel bij de veelgestelde vragen. Kan het misschien in het menu, zodat je de keuzes mbt installeren (zelf doen of laten doen) bij elkaar hebt? Mailcorrespondentie was heel fijn, geen vraag was teveel en snel en duidelijk antwoord. Heeft zeker geholpen bij de keuze voor Boilergarant.
Goed advies, snelle levering, top service!
Drie jaar geleden boiler hier gekocht en die is goed geïnstalleerd. Nu met vragen over onderhoud ben ik zowel telefonisch als op het bedrijf zelf zeer goed geholpen. Desgewenst krijg je duidelijke instructies als je het onderhoud zelf wil doen. Ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.
snalle levering jammer alleen dat post nl het dan weer af laat weten maar daar kunnen jullie niets aan doen
Reeds meerder keren besteld en steeds tevreden.
Makkelijk en accuraat bedrijf ,vriendelijke hulp bij vragen over artikelen en accesoires.
nvt
vlotte afhandeling
Telefonisch goede support van de technische vragen gesteld. Snelle levering van de artikelen besteld