Snelle en goede service

• Hoe is het product in gebruik? Super
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Top
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Volgende dag in huis
  • Wat vind je van de informatie op de website? Zeer goed

Zeer goede ervaring

Verkeerd geleverd toestel zonder veel poespas teruggenomen en correct toestel verstuurd Pluim voor klantenservice

• Hoe is het product in gebruik? Goed

Correcte toezending van prima apparaat

Na telefonisch contact kreeg ik goede antwoorden op mijn vragen. Daarna elektrische gevelconvector besteld, die na twee dagen keurig werd geleverd zonder bezorgkosten. Willem te Rosmalen.

• Hoe is het product in gebruik? Prima
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Zoals bedoeld wordt
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Levering prima
  • Wat vind je van de informatie op de website? Volledig

Fijne webwinkel met goede voorlichting

Voor vragen had ik gebeld. Netjes ben ik te woord gestaan. De bestelling was degelijk ingepakt, zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren. Ik ben hartstikke tevreden

Prima product

Boiler met twee verwarmingselementen, welke via sockets van HomeWizard worden aangestuurd. Goed en goedkoop alternatief voor een batterij om overtollige zonnestroom op te slaan.

• Hoe is het product in gebruik? Als opslag van teveel zonnestroom
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Prima, snelle levering!
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Prima product en goede prijs
  • Wat vind je van de informatie op de website? Goed en volledig

5 verschillende orders altijd prima geholpen

Gekocht boiler onderdeelen en montage materiaal. Altijd snel en goed geleverd. Ook service en advies snel en goed bereikbaar met heldere antwoorden.

Gewoon goed zoals het hoort

Goed geholpen alle vragen werden goed en duidelijk beantwoord

• Hoe is het product in gebruik? Weet nog niet
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Prima
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Gewoon duidelijke melding hoe en waneer levering
  • Wat vind je van de informatie op de website? Netjes enduidelijk

alles netjes af gehandeld

vriendelijke mensen

• Hoe is het product in gebruik? super
  • Hoe is het bestelproces verlopen? goed
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? levering zeer goed
  • Wat vind je van de informatie op de website? goed

perfect

door opzoeking via Google kwam ik terecht op de site van boilergarant. Vermits het toestel, bij een Nederlandse klant van mij, aangekocht was in Nederland zocht ik het onderdeel dan ook op in een .nl site. U had het onderdeel op voorraad en dat was voor mij en de klant top. Zowel de bestelling als het afleveren van het onderdeel was liep zoals voorzien, met name TOP.

• Hoe is het product in gebruik? werkt
  • Hoe is het bestelproces verlopen? perfect
  • Wat vind je van de informatie op de website? zeer goed

Super tevreden met Boilergarant en Tesy

Ik heb in 2021 bij Boilergarant een Tesy BeliSlimo 100 Cloud gekocht. Door een lokale installateur laten installeren. Qua functionaliteit super apparaat, echter recent verloor de boiler steeds zijn connectie met mijn netwerk nadat er een nieuwe Tesy app werd ingevoerd. (Toeval???) Boilergarant gaf aan dat mogelijk het wifikaartje van de boiler daar de oorzaak van zou kunnen zijn en stuurde mij gratis een nieuw exemplaar toe en legde telefonisch uit hoe ik die zelf kon wisselen. Het omwisselen was inderdaad een peuleschil en de boiler vindt mijn netwerk weer als tevoren.

• Hoe is het product in gebruik? Heel goed
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Goed
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Goed product
  • Wat vind je van de informatie op de website? Heel duidelijk

Goede hulp en advies via de e-mail gekregen.

Nadat ik het contactformulier heb ingevuld heb ik meerdere e-mails uitgewisseld en dat verliep prima met goed advies op maat.

• Hoe is het product in gebruik? Helemaal prima!
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Snel en gemakkelijk.
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Bezorger heeft het keurig achter gelaten op een veilige plek langs het huis.
  • Wat vind je van de informatie op de website? Voor dit product prima.

In een woord grandioos

• Hoe is het product in gebruik? Prima
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Prima
  • Wat vind je van de informatie op de website? Tof

Prettige Site, duidelijke uitleg

• Hoe is het product in gebruik? Doet wat het moet doen, verwarmen
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Goed
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Snelle levering
  • Wat vind je van de informatie op de website? Goed

Product snel op vooraf aangekondigde tijd afgeleverd. Chauffeur heeft pakket keurig afgeleverd

• Hoe is het product in gebruik? werkt naar verwachting
  • Hoe is het bestelproces verlopen? simpel en snel
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? snelle en correcte levering
  • Wat vind je van de informatie op de website? ruim voldoende

snelle levering en atwoord op vragen

Goed advies en supersnelle levering

• Hoe is het product in gebruik? weet nog niet
  • Hoe is het bestelproces verlopen? top
  • Wat vind je van de informatie op de website? goed

Goede website, snelle service

Snel een boiler gevonden welke ook snel werd geleverd.

• Hoe is het product in gebruik? Warm water boiler douche
  • Hoe is het bestelproces verlopen? Soepel & snel
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Was goed geregeld
  • Wat vind je van de informatie op de website? Duidelijk

Duidelijke website, fijne communicatie en goede service

De website is duidelijk in haar informatie, navigatie soms wat lastiger iets te vinden. Jullie hebben bijvoorbeeld een mooie uitleg met video, waar ik op stuitte, maar als ik die later terug wil vinden, lukt dit niet eenvoudig. In de zoekbalk " zelf installeren" geeft geen resultaat. Het staat wel bij de veelgestelde vragen. Kan het misschien in het menu, zodat je de keuzes mbt installeren (zelf doen of laten doen) bij elkaar hebt? Mailcorrespondentie was heel fijn, geen vraag was teveel en snel en duidelijk antwoord. Heeft zeker geholpen bij de keuze voor Boilergarant.

• Hoe is het product in gebruik? We gaan zelf installeren, dit is nog niet gebeurd.
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Levering ging geheel conform wens.
  • Wat vind je van de informatie op de website? Duidelijke uitleg, mooie vormgeving ook.

Goed advies, snelle levering, top service!

• Hoe is het product in gebruik? Ja
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Goed
  • Wat vind je van de informatie op de website? Ja

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Drie jaar geleden boiler hier gekocht en die is goed geïnstalleerd. Nu met vragen over onderhoud ben ik zowel telefonisch als op het bedrijf zelf zeer goed geholpen. Desgewenst krijg je duidelijke instructies als je het onderhoud zelf wil doen. Ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.

• Hoe is het product in gebruik? Js
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? Goed
  • Wat vind je van de informatie op de website? Ja

snalle levering jammer alleen dat post nl het dan weer af laat weten maar daar kunnen jullie niets aan doen

• Hoe is het product in gebruik? ja
  • Waarom vond je de levering en/of installatie wel/niet goed? goed
  • Wat vind je van de informatie op de website? beetje

Steeds een snelle en correcte service!

Reeds meerder keren besteld en steeds tevreden.

Accuraat

Makkelijk en accuraat bedrijf ,vriendelijke hulp bij vragen over artikelen en accesoires.

Prima communicatie en uitleg

nvt

uitstekend

vlotte afhandeling

Snelle levering van de artikelen besteld

Telefonisch goede support van de technische vragen gesteld. Snelle levering van de artikelen besteld

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk