Goede prijs en kwaliteit

Alles verliep makkelijk bij bestellen

Snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk toegankelijke website, simpel om te bestellen.

Goed product

Prima service!

Hard plastic bier en wijnglazen besteld die snel geleverd werden. Er bleek een glas te ontbreken en deze werd na een belletje naar de klantenservice nog dezelfde dag verstuurd en had ik 2 dagen later alsnog thuis. Prima service!

fijn dat proefsamples mogelijk zijn en meegedacht wordt aan vervangende opties

Fijn dat het mogelijk is om een proefsample te ontvangen en dat meegedacht wordt aan vervangende opties indien nodig

deskundig advies en super snelle levering

zeer prettige ervaring met de klantenservice gehad. Mijn vraag werd snel en naar volle tevredenheid beantwoordt.

GOED

Super Correct Snel Geleverd

Snel geleverd. Top product, nice prize

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Vlot, makkelijk, duidelijk

Verliep heel vlot, geen storingen, prima service

Top bedrijf!

Door de jaren heen meerdere malen dingen besteld, ging zeer gemakkelijk. Meestal al de volgende dag in huis. Weleens meegemaakt dat er iets mis was met de bestelling maar dat werd echt heel goed en zonder moeite opgelost. Het contact verliep echt fijn. Ik kan van harte aanraden om hier je bestellingen te doen

Prima product, op tijd geleverd

Het product voldoet aan de verwachtingen, is op tijd geleverd en prima Website.

Super content van de prodocten

Snelle en goede service

Snelle en goede service en mooie stevige wijnkoeler.

Heerlijke thee, goed verpakt en snel geleverd

Heerlijke thee, goed verpakt en snel geleverd

Snelle levering.

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering. Prima voor elkaar.

Fijne website en mooi assortiment

We hadden snel wat leuke opblaas gadgets nodig. Met een mooi assortiment en snelle levering was onze ervaring als zeer prettig ervaren.

Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Diverse kunststof glazen besteld en de kwaliteit is boven verwachting. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering ,

Leuke producten en mooie prijs. dus aanrader.

Helaas niet alle glow props deden het.

Oranje Foam sticks waren zwak en snel uit, Elastiekjes van de vinger lampjes niet ideaal, gingen snel los. De glow sticks waren ook zwak en snel uitgebrand.

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering en fijne producten

Goed product, fijn meedenken

De kleur die ik wilde was niet leverbaar op dat moment: er kwam meteen mail met een oplossing. Zo fijn als een leverancier meedenk!

Mooi kwaliteit

Plastieke glazen gekocht. Zeer mooie, degelijke kwaliteit. Heel vlug geleverd. Niet te duur.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.