Jammer dat het product niet overeenkomt wat er wordt beweerd

Verkeerde inhoud gekregen en retour gestuurd, wat mij wel retour kosten kost. Inmiddels na mail verkeer mijn retour kosten terug gestort. Netjes en goed opgelost...bedankt ervoor.

Duidelijke site, snelle service. Er wordt snel en duidelijk gereageerd op vragen.

Snelle levering, 5 gitaren lek van de 15

De gitaren die heel waren voldeden helemaal aan onze verwachtingen voor deze prijs. Maar er waren er al 5 van de 15 gitaren lek toen we ze opgeblazen hadden, dat was minder...

Snelle, complete levering

snel

Makkelijk bestellen en snelle levering. En artikelen zijn niet minder of meer dan zoals op de website aan gegeven dus prima

Goed en snel geleverd

Mijn bestelling is meteen goed en snel geleverd. Dank u wel

Uitstekende service

Sneller en uitstekende service

goede shop om snel nog wat leuks te scoren

Voor een onverwachts tripje naar een kerstmarkt hier nog snel kerstmutsen gescoord. snelle levering, keurig verpakt. Mutsen zagen er uit zoals op de foto op de site.

uitstekend!

hele snelle bezorging en goed!

Geweldige redcups

Goede snelle levering

Supersnelle bezorging

Top! Snel in huis en niet duur!

Super snel en niet duur.

Vlotte en correcte levering

PRIMA

Makkelijke website. Snelle levering

Snelle bezorging

Na 1 dag was de bestelling bezorgd. Netjes ingepakt. De informatie op internet via heel duidelijk. Een aanrader.

Uitstekende producten, uitstekende service

Items besteld, niks mis mee precies zoals het hoort. Er was een artikel niet op voorraad, Bram heeft twee maal contact met me opgenomen. Alles zeer netjes afgehandeld en nog steeds had ik mijn bestelling de volgende dag binnen. !00% zeker dat ik weer zaken met hun ga doen.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

goed en snel geleverd

zoals het hoort !!

Troep

Slechte fakkels

Snelle levering en de glaasjes waren precies zoals omschreven

Het was top!

Goede service!

Goede producten en goede service

Telefonisch goed bereikbaar, duidelijk antwoord op mijn vragen, levertijd nagekomen en de geleverde polycarbonaat bier- en wijnglazen waren perfect. Mooi en ze blijven glanzen (niet dof met krasjes na gebruik, vallen en vaatwasser)!

Goede en snelle service!

Het product dat ik bestelde, voldoet 100% aan de verwachtingen. Ook de levering verliep bijzonder snel en vlot.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.