Toppie

Goede verzending

Snelle verzending, de producten zijn prima.

Kreeg niet het product wat ik wilde

Ik heb jullie eerst gebeld voordat ik een bestelling plaatste, daar werd toen aangegeven dat er meer dan genoeg op voorraad was. Echter na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik bericht dat jullie deze niet hadden. Slecht dat jullie je voorraad niet goed inzichtelijk hebben. Ondanks deze slechte ervaring hebben jullie mij nog wel kunnen helpen, echter heb ik zelf wel het alternatief moeten bieden.

Product voldoet aan de omschrijving en verwachting.

Super snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering, prima kerstmutsen

Fijn

Snel verzonden

Precies zoals ik verwachtte.

Goed product, goede prijs.

Snelle levering, product exact als omschreven

Uitstekend!!

Snelle levering, product naar behoren

Product zoals het omschreven is, snelle levering.

Tevreden, kan nog iets beter

De bestelling kwam op tijd aan. Wel heb ik een aantal punten die iets beter mogen. Er miste bij mij een fles whiskey. Ook zou ik het heel fijn bellen als de chauffeur een uur van tevoren belt wanneer hij aankomt. Ik had het in de beschrijving gezet. Maar hij belde pas toen hij op locatie was.

Altijd goed

Helaas pakket 1 dag later, maar dat werk goed gecommuniceerd

Prettige ervaring

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering.

Juiste artikelen, kwantiteit, op tijd voor een redelijke prijs

Levering op tijd en volgens verwachtingen. Wat zou je nog meer willen?

Snel verzonden en goed product.

top super en snel

snel en correct

Snel en zeer correct

Perfect en snel geleverd

Alles snel geleverd.

goede prijzen, snel geleverd en een prima product. Ik ben happy!

Perfecte service!

Ik was bij de levering niet tevreden, maar door directe reactie en snel schakelen met de medewerkers is mijn klacht direct en snel opgelost! Super service!

Geweldige service

Na de bestelling geplaatst te hebben bleek dat er bij PostNL storing was. De medewerkers van horecabazaar hebben met succes alles op alles gezet om de bestelling toch nog op tijd hier te krijgen en het is gelukt!

Super samenwerking, groot aanbod aan laagste prijzen!

Heel vlotte samenwerking, vlot contact met de klantenservice voor vragen. Heel groot aanbod aan de laagste prijzen. Duidelijke, overzichtelijke website.

Zeer Positief!!

Gezellige dames aan de telefoon met juiste informatie. Het product was er meteen de volgende dag en dat was voor ons heel belangrijk! Ontzettend leuk product, hebben we veel plezier van! Top Service!

perfect

goede communicatie, snelle levering

snelle service!

Heel fijn contact gehad met de klantenservice en goed geholpen om op tijd mijn producten binnen te hebben

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.