Voldeed perfect aan mijn bestelling cq gedachte.

Snel te bestellen en snel geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit van producten.

Voor de verjaardag van mijn partner was ik opzoek naar ballonen en red cups ( de plastic niet die kartonnen zooi ) En deze vond ik bij de horeca bazaar en nog voor een goede prijs ook! Bestelling was ook lekker op tijd binnen, voor de gekkigheid ook 100 glowsticks erbij besteld, en er zaten zelfs kleurtjes bij die ik nog niet kon :) Overall, goede service en top producten. Ik weet waar ik weer ga bestellen voor mijn eigen verjaardag ;)

Snelle levering mooie deals

Producten snel binnen en goeie kortingen op aantallen

Geen groene rook

Spijtig genoeg enkel een klein groen vlammetje, en schrok van de leveringskosten, duurder dan de bengaalse

gemakkelijk

bestelling, afrekenen en bezorgen gaat in een moeite door, erg prettig

Uitstekende service

Snelle levering, goede prijs en omdat iets te weinig geleverd was, werden de ontbrekende producten snel na geleverd.

Goed snel en goedkoop

Snel en goed geleverd lijkt allemaal in orde ik ben dik te vrede

Erg tevreden !!

Topservice!

Ik heb hier de kunststoffen cocktailglazen besteld. Deze zijn van zeer goede kwaliteit. Echter ontbreekten er een aantal bij mijn bestelling, maar dit werd super snel en fijn opgelost. Ik ontving zelfs een kaartje met gepersonaliseerde excuses. Zeker aan te raden !

prima producten snelle levering

Krijgt niet wat je vraagt en besteld

Nagellak besteld voor bij Black Light Bestelde oranje en geel en krijg oranje en roze. Als ik mail krijg ik te horen dat oranje geel is en roze oranje is. Nou sorry kleuren blind. Ik heb toch maar de oranje opgedaan en bij Black Light gewoon oranje. Niks geen. Wat een troep. Nooit meer Enigste positieve is dat ze het wel netjes afgehandeld hebben. Reageren netjes op mails en willen meedenken aan oplossingen

Super service! Mooie site

Ik bestel voor ons restaurant regelmatig leuke items op de website, super handig, super snel, en super kwaliteit! Ook goede service wanneer je nog vragen hebt zowel telefonisch als via de mail

Goeie service

Snelle levering en goede kwaliteit voor een lage prijs

Zoals de titel zegt, snelle levering en goede kwaliteit tegen een lage prijs. Zou zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Ruim assortiment en snelle levering

Ik was op zoek naar hard plastic bekers in verschillende kleuren. Zeer ruim assortiment op de site! En per stuk te bestellen!

Leuke kerstmutsen voor zacht prijsje

Vlotte levering. Meer dan prima prijs voor deze gezellige gele kerstmutsen. Vallen wel wat klein, maar de kwaliteit is goed. Zeker aan te raden.

Ben heel tevreden met de Halloween producten die ik hier heb gekocht. Er was iets verkeerds geleverd dit was heel netje opgelost! Top Service!

Super goed

Ik ben goed en snel geholpen.

Correct volgens gegevens en perfecte levering

goed geregeld

geen problemen met de levering en of producten

Goeie klantenservice

Snelle levering wat superfijn is

Snelle levering leuke prijzen

Snelle levering super leuke spullen mooie prijzen

Veelzijdig en betaalbaar

Prima site voor het vinden van thema kleding en accessoires

Keurig op tijd

Goede glazen

Gewoon snel geleverd wat ik had besteld tegen een mooie prijs.

Leuk assortiment voor een goede prijs. Bestelling was zeer snel geleverd. Ik zou daar zeker weer zaken mee doen.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.