Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering

Zeer goed,

Vriendelijk personeel, je wordt snel te woord gestaan en als er een vraag is dan wordt dit direct opgelost. Hier is de klant Koning.

Snelle levering, en compleet.

Gewoon goed!

Super❗️

Super snelle levering en uitstekende kwaliteit ❗️❗️ Ga zo door. En bedankt

Prima bestel site

Prima, site duidelijk en transparant je wat je besteld voorraden zijn aangegeven.

Vlugge levering en tip top in orde

Altijd fijn als je vertrouwen niet geschaad wordt

Heel goede en vlotte service!!!

Snelle levering en goede producten

Had snel Halloween versiering nodig en heb het dat besteld, snelle levering en alles wat ik had besteld was precies zoals beschreven Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering gord verpskt prijs / kwaliteit verhouding is goed.

voldoende

Glaasjes zien er goed uit alleen jammer dat er buiten mijn reclame ook reclame van de horecabazaar instaat Hier heb ik niet voor betaald

Goede prijs, leuk assortiment, professioneel snel geleverd

Voor Halloween spullen gekocht. Materialen zijn goede kwaliteit. Maar ook een verassend assortiment. Levering was zeer snel en netjes. Netjes verpakt. Zeer tevreden dus en ik bestel hier nu voortaan vaker

Goede aftersales

Deels foute levering werd per omgaande opgelost en de verkeerde artikelen hoefden niet te worden geretourneerd.

TOP SERVICE EN TOP PRODUCTEN

Producten besteld voor een halloween feest en ze waren top ook voor de prijs waardig

Verzending spoedig verlopen

Vlugge en correcte service

Snel geleverd. Goed materiaal.

Mijn bestelling werd snel geleverd en bleek ook in orde te zijn.

positief

positief

Leuke artikelen, mooie prijs

Ik had wat poppen besteld i.v.m. Halloween. Ze zijn leuk en hebben goed dienst gedaan. De prijs en kwaliteit zijn in orde. De artikelen werden de volgende dag al bezorgd en waren prima verpakt.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snel geleverd en goede kwaliteit. Wel aan de dure kant.

snel geleverd mooie producten

Kwalitatief mooie producten die goed overeenkomen met de plaatjes. snelle levering.

Leuke boom, precies wat ik verwachtte

snel en goede spullen

De bestelling voldoet aan de verwachtingen, en snelle levering

Prijs/kwaliteit = top Levering ok

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Binnen 1 dag in huis en artikelen zoals onschreven

Snelle levering en super leuk geprijsd!

Mijn bestelling is super snel en keurig geleverd en de prijs/kwaliteit verhouding was prima.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.