Super snelle levering goed verpakt!!

Snel geleverd en goed verpakt

goede en snelle service

een foutje is snel gebeurd maar werd ook snel opgelost door de medewerkers van Horeca Bazaar.

Aanrader

Top service en snel

Snel en goede levering

Snelle verzending!

De foamledlichtjes maakte ons huwelijksfeest helemaal af.

Keurige verzending

Mooie lipstick maar helaas niet op mijn mond, daar is de kleur vaag en beetje donker Dit heb ik vaker, dus hoeft niet bij iedereen te gebeuren Als je zelf hier niet eerder problemen mee hebt gehad, zou ik hem zeker kopen. Op een tissue een zeer mooie kleur.

Goede en snelle service

Ik had o.a. lichtgevende ijsblokjes besteld waarvan er een aantal niet werkten. Toen ik daar melding van maakte is het meteen opgelost!

Snelle levering - precies zoals omschreven

De bestelling was snel gedaan via de website. De betaling was ook makkelijk te doen. Vervolgens ben ik goed op de hoogte gehouden van verzenden tot leveren. Dus allemaal goed.

Goede service, fijn klantencontact

Snel en persoonlijk te woord gestaan en de klantenservice is goed bereikbaar.

Toppie!

Snel geleverd en goede plastic bier bekers

Perfect !

Goede prijzen, snelle levering.. wat wil je nog meer ?

Allemaal goed geregeld

Prima prijs snel geleverd

Uitstekende service!

Uitstekende service!

snelle levering en prima product

goed en snel

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Verder een aardige medewerker aan de telefoon!

Top strandballen en ballonnen

Klasse kwaliteit strandballen en ballonnen sterke spullen!!

Fijne site en snelle levering

Fijn geholpen aan de telefoon en snelle levering

hele leuke glazen besteld !! lijkt net echt

snel geleverd, ik heb ze nog niet gebruikt maar ze zien er super goed uit. net echte glazen en ook van sterke kwaliteit.

Metallic streamers besteld , dag later bezorgd ! Veel plezier er van gehad!!

Snelle levering super

Snelle levering super en leuke spullen voor het feestje van mijn dochtertje

Heel erg slecht, vind het bijna oplichterij

Waarom? Ik bestel eerst een glow in de dark “neon” licht, oke dit is mijn fout want ik wou glow in de dark niet neon, maar kan niet meer retour sturen omdat er 1 is open gemaakr, 1 kan ik wel retouren maar dat is jet niet waar de verzendkosten zijn duurder dan de tube zelf, hierna bestel ik glow in de dark, dit werkt voor geen meter! De tube glimt alleen, als ik het op me lichaam Smeer gebeurt er letterlijk niks , als je er veel op 1 plek doe gebeurt er een klein beetje iets maar dan moet het pick donker zijn, maar als je het al een beetje uit smeer is het gewoon weg, ee gebeurt niks, heel Erg slecht, dag 20 euro!

Aanrader

Snelle levering, overzichtelijke site en tof kwaliteit

Leuke versiering

Snel in huis, en een leuk feestje ervan gemaakt!

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.