Hele goede service. en natuurlijk zal ik jullie aanraden bij andere mensen

heel adequaat

geen enkele klacht. prima

Snel geleverd fijne klantenservices

Prima kwaliteit, snelle levering en goede prijs!

Nu 2 keer een bestelling gedaan. Beide keren prima ervaring. Ik heb de kunststof glazen besteld. Zijn super, drinken fijn, kunnen in de vaatwasser en blijven mooi.

Goedkope prima feestproducten

Je kan makkelijk bulkkorting krijgen wat zeer fijn is om te hebben bij feesten van wel zo n 300 man, want als studentenvereniging moet je wel op je budget letten.

Top bedrijf

Goede producten en snelle levering

Snelle levendig en uitstekende producten

Mijn ervaring is dat de bestelling snel geleverd wordt. De bestelde slinger (vlaggetjes) zijn van goede kwaliteit

Goed, snel en goedkoop gaat niet samen? Echt wel...!

Goed, snel en goedkoop gaat niet samen? Echt wel...!

Service ok, led ijsblokjes slecht.

Ik heb o.a. lichtgevende ijsblokjes gekocht. De 1e doos bleek al snel lek te zijn, waardoor er na 1 keer roest in ontstond en ze amper uit gingen. Uit coulance hebben ze, met mijn bestelling van een 2e doos, toen een 3e doos erbij opgestuurd. Echter ook die blijken na 1 avond lek te zijn waardoor ik nu al 9 van de 36 blokjes weg kan gooien omdat die leeg zijn. En van de overgebleven 27 blokjes heeft ruim de helft roest sporen waardoor ik die eigenlijk niet meer in het drinken van mijn klanten kan gebruiken.

Bestelling en levering ging vlot, jammer genoeg werd een verkeerd product geleverd. Fout is soepel en snel hersteld.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van leuke en goed betaalbare artikelen.

Snelle levering met een persoonlijk briefje met de uitleg waar ik om had gevraagd. Top geregeld!

Snel

Altijd snel geleverd

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

LEUK ASSORTIMENT EN SNELLE REACTIES

Het is altijd een genoegen om met de mensen van de Horeca Bazaar te communiceren. Ze zijn duidelijk, snel en begrijpen goed waar ze mee bezig zijn. Doe er alles om hun klant zo goed mogelijk te helpen

Top levering en goede spullen

Levering was mooi op tijd en goede kwaliteit. We was het onduidelijk hoe veel er in de zakjes zat en waren een aantal kettingen door de war waar door het een knoop was geworden. We hebben er minimaal 1 moeten kapot trekken

Goede prijzen en snelle levering

Wist niet dat dit bestond. Ideaal, ga zeker vaker bestellen.

4 artikelen terug gestuurd, krijg eerst een credit van 3 artikelen. Duurste artikel stond er niet op. Mail gestuurd voor dit te controleren en in orde te maken. Achteraf alsnog credit ontvangen. Maar als ik dit zelf niet had gecontroleerd, kon ik fluiten naar mijn centen. Volgende keer bij retourproducten beter controleren!

Super snelle levering

Dank jullie wel voor de snelle levering

alles goed gegaan

Voldoet aan verwachting

Goede kwaliteit eindpunt snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Duidelijke website. De artikelen kwamen snel en goed verpakt binnen.

Vlotte service

ik bestelde ijsfontijnen en kreeg snel en correct wat ik besteld had. Goede kwaliteit voor redelijke prijs.

prima en snelle service

Snel, vriendelijk en gekregen wat ik besteld had. prijs oke!

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.