Verkeerde bestelling? Geen probleem,retour sturen, wordt gecrediteerd

Vergeet de Action

Snel (heel snel), goede prijzen, makkelijk bestellen en veel op voorraad. Erg goede ervaring!

Goed product

Was snelle levering product werkte super

makkelijk te bestellen en een snel aanlevering

tevreden

Prima in orde

Alles werkte zoals verwacht

Prima webshop!

goede prijzen, vlotte levering, niets op aan te merken.

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer attent bij de bestelling die eerst uitverkocht was maartoch heel snel geleverd kon worden.

Een perfect feestje gehad dankzij jullie spullen

Ik heb voor mijn dochter een Ibiza disco feestje georganiseerd en heb wat opblaasbeesten, strandballen, hawaislingers etc besteld bij jullie… de levering was top! En de mensen waren te spreken over de aankleding! Nogmaals bedankt en wie weet tot snel!

Helemaal top

Snelle verzending en levering en een goede prijs.

Fijne service

Snelle levering, goede kwaliteit

Aantal dingen besteld. Bestelling os snel geleverd. Producten zagen er goed uit. Prima dus.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Levering is snel en alles zit erg netjes ingepakt. Gewoon top!

Bestellen en binnen

Nadat ik op de site een bestelling wilde doen bleek dat item uitverkocht te zijn. Maar dagen erna kreeg ik automatisch bericht dat ze weer leverbaar waren. Direct besteld en direct in huis!

Snel en goede kwaliteit

Ballonnen besteld en die voldoen aan de kwaliteit die je kan verwachten!

Snelle service!

Snel verstuurd, netjes verpakt.

Prima spullen maar te duur en verzenden duurt te lang

Besteld en te laat aangekomen er stond binnen een dag maar duurde 5 dagen , vervolgens vond ik het te duur

Snelle levering, goede prijs

Prima prijs kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt

Bestel al veel via hun en altijd op tijd geleverd. Bestel hier nog

Erg meedenkend en prettige communicatie.

Per abuis was een artikel in onjuiste maat bezorgd. Er werd meteen gecheckt, genoemd dat er een fout was gemaakt en het werd direct opnieuw opgestuurd zodat het artikel er alsnog op tijd was. En een humoristisch kaartje met zelfspot werd bijgevoegd! Foutjes kunnen worden gemaakt maar het eigenaarschap hiervoor nemen en snelle handelen was uitzonderlijk.

Prima ervaring

Snelle levering, mooi verpakt

Goed product

Snelle levering, alle poppers deden het

Heel blij mee

We hebben hier sterretjes besteld voor onze bruiloft. Snelle levering, goed en fijn product! Niks op aan te merken.

Prima spul

Mooie artikelen en prima verpakt bij aflevering.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.