Keurig!

Netjes op tijd geleverd. Sneller dan verwacht eigenlijk. Communicatie is ook scherp. Houd ik van.

Topservice!

Wederom erg blij met de geleverde diensten. De contactmomenten verliepen soepel, zaken werden direct opgepakt en de producten waren van goede kwaliteit. Ons vertrouwen in deze club heeft zich wederom uitbetaald, ons zien jullie volgend jaar zeker weer terugkeren met een nieuwe order!

Goede en snelle service

Na het bestellen en leveren bleken een aantal producten niet aan de verwachting te voldoen. Blij met de goede en snelle service en het meedenken in een oplossing!

Zoals steeds een correcte afhandeling van mijn bestelling.

De levering wordt zoals altijd heel snel en correct afgehandeld

Roze

Super leuke roze brillen.

Viel erg tegen

Spullen die ik besteld had vielen echt tegen, die gaat ik nooit meer kopen.

Super. Prijs kwaliteit. Snelle levering. Top. Service

Prima ondersteuning klantenservice bij vragen en snelle levering.

Toppers

ZIJN ECHT SUPER SNEL MWT LEVEREN. TOP zeer tevreden.

Toppers!

Perfect geregeld! Snelle bezorging! Helemaal top!!!

geweldig

alles naar wens , leuke spullen ""

prima en sociale service

prima service, sociaal in de omgang. snelle levering. Wel jammer dat er veel producten niet meer op voorraad waren.

Altijd goede kwaliteit

De kwaliteit is goed, scherpe prijs en goede levering

Bestelling geplaatst en binnen de levertijd in huis zie je niet vaak. Helemaal TOP.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Product was heel anders dan gedacht

Uit deze zou witte rook moeten komen. Wij dachten mooi voor een herdenking. Nee zijn het een soort sterretjes. Met een simpel ijsfontijntje had je nog meer effect gehad. Beetje jammer

altijd goed

Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.

Nette en snelle service

Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.

goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering

snel en goed

Super tevreden

Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de dag dat ik het nodig had, maar gelukkig waren ze zo snel dat het een dag eerder is bezorgd.

Snelle levering, goed product

Makkelijk bestelproces, duidelijke website. Snel geleverd en product werkt goed

Eerst foute levering, daarna prima opgelost

Helaas een onvolledig levering gekregen. Kom me er net mee redden. Na klacht keurig netjes opgelost. Alsnog tevreden.

Snelle levering van een goed product

Makkelijk besteld, snel in huis, was kwalitatief dik in orde.

Fijne en snelle service en levering,

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.