keurig en snel geleverd

De bestelling werd keurig verpakt en snel bezorgd

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Binnen 1 dag geleverd. Super sterke, mooie kwaliteit. Erg blij mee.

Altijd goed geregeld en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en diverse keuze. Vriendelijk personeel

wederom goede service van Marleen

Klantenservice is duidelijk en hebben super geholpen

Super snelle en goede service!

Goede service en kwaliteit van de spullen!

Duur, voldeed niet aan de verwachting

Beschreven als neon verf, wat doet vermoeden dat het oplicht onder blacklight maar dat doet deze verf niet; oftewel slecht zichtbaar in het donker. Jammer!

Verkeerd artikel ontvangen

Heel vervelend ervaren omdat er een feestje was en we hebben de verkeerde artikelen ontvangen en dus geen tijd gehad om te ruilen. Slechte service.

Klantvriendelijk alsof je in hun winkel staat

Wat een fijne webwinkel! Alle vragen worden direct via hun chat beantwoord, heel persoonlijk en hij denkt echt je mee.

De roze kleppen zijn van erg slechte kwaliteit een keer dragen was kapot.

Klep slecht kwaliteit

Snel, accuraat , super tevreden

Makkelijke webshop snel en goed

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit. Goed te woord gestaan aan de telefoon met vragen.

Goed en snel

Erg goede en snelle reactie en levering

Super snelle levering

Heel fijn snel bezorgd

Top kwaliteit

Makkelijk in gebruik en snel geleverd

Super service

Een goede en snelle service. De spullen goed verpakt afgeleverd. IK kom zeker terug om meer te bestellen.

Super tevreden

Zeer tevreden met jullie snelle levering volgende dag had ik alles al in huis. Ik heb al eerder jullie mooie witte champagne glazen besteld het was prachtig op mijn evenement.

top service

ik had een aantal artikelen besteld en had verwacht dat het telaat binnen kwam, het was de volgende ochtend al in huis. goede kwaliteit

Snelle service, logisch om voor de HorecaBazaar te kiezen!

Een groot assortiment, met een paar kliks bij het juiste product. Ook fijne & snelle service. Ik heb het product opgehaald, ben daar vriendelijk ontvangen en ik was ook snel weer voorzien van mijn product.

Geen goed werkbaar product geleverd

Ik had plastic brilmonturen besteld waar je met lightsticks een lichtgevende bril van kon maken. De lightsticks pasten niet in het brilmontuur waardoor er geen bril gemaakt kon worden! De Horeca Bazaar heeft wel netjes het bedrag dat ik voor de brilmonturen heb betaald teruggestort op mijn rekening.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

uitstekend

Goede produkten, snelle levering

Goede producten en goede service

Snelle levering en een uitstekende kwaliteit van de producten

Snelle, goede service

Next-day delivery :)

heel toffe decoratie

snelle levering, goede kwaliteit

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.