Super tevré en blij er mee

Ik zocht naar blauwe waxinelichtjes en dat ze ipv ledlampjes hadden was een verrassing. Enthousiast meteen gekeken wat ze nog meer hadden op hun site. De kerstmutsen hebben we ook maar meteen besteld.

hartstikke goed

top

besteld , betaald en de dag er naar ontvangen , heel blij mee.

Top en snel geleverd

Top&leuke spullen en super snel geleverd! En kom zeker nog snel spullen bestellen bij jullie!

Snelle nette levering, goede spullen

Ik heb grote ijsfonteinen besteld voor de feestdagen (particilier, dus voor thuis). Snel geleverd, goede spullen, goed verpakt. Prima!

Goede ijsfonteintjes

Goede ijsfonteintjes, wel iets prijziger, maar geen slechte kwaliteit!

100% tevreden

Vriendelijk, sservicegericht en goede producten. Een fout van mijn kant werd flexibel aangepast.

Super service

Mooi bedrijf met goed assortiment

Makkelijke website en snelle levering

Top en laag stempeling

Mijn bestelling nog geruild maar bazaar deed dat prima , snelle levering

Snelle levering, goed verpakt

Ik heb in totaal 750 Kerst mutsen besteld op de site. De mutsen werden snel geleverd, met een duidelijke track en trace. Goed verpakt. In 3 mutsen zat een fabrieksfout (een gat tussen de witte band en de muts), maar de rest was prima! Ik zou zeker vaker bestellen bij de horeca bazaar.

Mooie, goede fakkels

Ik moet ze nog gaan gebruiken, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat ze geweldig zullen branden

Snelle fijne en duidelijke communicatie!

Via de mail contant gehad en dat was erg fijn snel en duidelijk.

What you see is what you get

Snelle levering en je krijgt wat je verwacht!

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit!

èèn woord geweldig bedrijf

Bestellingen op tijd netjes geleverd Meedenkend Fijn en vriendelijk personeel

Snelle levering, goede service!!

Snelle levering!

Echt top! Snelle levering en de producten zijn goed :)

Goed!

Groot assortiment en goede service

Blij met de snelle levering van de zwarte kunstkerstboom, heel tevreden met kwaliteit prachtige boom ideaal voor in appartement. Mooi maat 1.50 bij 1 metersbreed.

Heb 6 “rode bengalfeuer” fakkels gekocht en ze zijn van goede kwaliteit, wat ik niet gelijk als eerste had verwacht. Volgende dag waren ze gelijk aan huis geleverd. Voor de prijs is het het zeker waard voor gebruik.

Correct

Correct, duidelijk.

Topbedrijf

Zeer tevreden met de Horeca Bazaar. Marleen is een toppertje dat goed meedenkt met haar klanten!

ottimo

molto professionali, ottimi prodotti

• Ci consiglieresti? Si

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.