Had graag de levering gehad maar was helaas uitverkocht.

Helaas was mijn bestelling niet meer leverbaar. Maar snel op de hoogte gebracht en geld snel retour ontvangen.

Website gemakkelijk in gebruik, producten snel bezorgd. Alle producten goed afgeleverd met de juiste aantallen. Ik heb niets negatief te zeggen. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen

Vlot en mooi, verzorgd verpakt!

Een uitgebreid aanbod met veel keuze. De bestelling verliep gemakkelijk en de levering ging snel.

snel en betrouwbaar

Vandaag besteld morgen in huis, gewoon super.

Goede producten en zeer snelle levering

Snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering, product zoals omschreven

Top spullen, goede kwaliteit

Voor onze bruiloft wat dingen besteld, die zorgde voor wat extra feest sfeer. Snel geleverd en alles van goede kwaliteit. Bedankt!

Goede kwaliteit producten , snelle service en betaalbaar

Een bedrijf die goede kwalitatieve producten verkoopt. De producten waren snel geleverd. Daarnaast zien de glazen zien er niet heel plastic uit en het voelt net of je uit een echt wijnglas/longdrink glas drinkt. Aangeschaft voor een feestje waar veel kleine kinderen ook aanwezig waren en voor de duurzaamheid hiervoor gekozen. Geen moment spijt van gehad. Volgende feestje worden de glazen wederom gebruikt.

Makkelijk te bestellen, geleverd volgens opgegeven datum

Prima leverancier

Snelle bezorging! Blij met het product

Top en Lekker snel geleverd

GE-WELDIG

Ik heb hier nu 2/3 keer besteld weet het aantal niet meer presies. Elke keer alles goed geleverd en er veel gemak van gehad op mijn feestjes. Ik ga hier zeker weer bestellen en raad het anderen aan.

Ideale stokjes voor special effect tijdens openingsdanst!

Bestelling ging perfect.

Snel en goede levering.

Mooi spul wel erg dun en snel geleverd

Vrij snelle levering

SUPER SERVICE!

Altijd plezierig leuke items besteld bij de Horeca Bazaar, aanrader!

Erg tevreden

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Prima kwaliteitsproducten en een mooie prijs.

Snelle levering tegen een uitstekende prijs. Netjes ingepakt en een goede kwaliteit. Ga zo door.

Wederom weer geweldig

Nu voor de derde keer de ligt staven besteld. Snel geleverd zoals als altijd.

Top producten en snelle levering

Alles zoals omschreven. Snelle levering en top producten voor een lage prijs.

Goeie beschrijving van producten. Jammer dat er niet duidelijk wordt gezegd dat iets van plastic is.

Super voordelig met super service!

Wij bestellen elke keer ijsfontein bij jullie service laat ons nooit in de steek! ga zo door !

snelle levering en mooi product

snelle levering en mooi product

Boogershof 43683

5298MN Liempde

info@dehorecabazaar.nl

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.