Goed bereikbaar. Vriendelijk geholpen.

De levertijd van promotiemateriaal had ik niet zien staan, waardoor we toch wat laat hadden besteld. Volgende dag bezorgen leek mij zelf ook wat krap voor bedrukte producten. Maar vriendelijk geholpen en meegedacht in oplossingen. Uiteindelijk alles toch precies op tijd binnengekregen. Telefoon werd ook altijd opgenomen. Helemaal goed.

Uitmuntend

Ik bestel nu een geruime tijd al bij de horeca bazaar en de leveringen zijn altijd snel. En de producten van goede kwaliteit. Toppers

Communicatie is goed en snelle verzending

Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen.

Volgens verwachting.

Snel en goed bezorgd.

Snel geleverd en goed verpakt

Aanrader, fijne webshop

Super snelle service en levering!!

Snelle service en levering en producten zijn altijd goed.

Makkelijk, snel en klantvriendelijk..!

Makkelijk, snel en klantvriendelijk..!

helemaal perfect

Gemakkelijk bestellen via de webshop en snel geleverd.

hawai slingers gekocht, kleuren prima alleen ze vallen snel uit met pluisjes.

Snelle levering en goede bekers

super fijne cocktailglazen bestel!

zag er allemaal goed uit, kwam netjes aan.

Topservice en supersnel

Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!

Top bedrijf

Alles netjes en snel geleverd

Prima prijs en levering

Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost

Hele goede en snelle services

Ik heb redcups party bekers besteld en shotglazen en ze waren perfect voor me feestje, ook was de services goed en heb ik een snelle levering gehad

nvt

Wij hebben bij jullie de sterretjes en foam sticks in kleuren besteld. De bezorging was mega snel, netjes en het werkte allemaal goed.

uitmuntend

Gezellig te woord gestaan, goed geholpen, fijn bedrijf!

Goede service en kwaliteit!

Goede hulp verkregen toen we onze bestelling om moesten zetten naar een zakelijke bestelling. Producten waren snel in huis en van goede kwaliteit!

Je krijgt wat je vraagt

Grote bestelling gedaan aan bloemkettingen. Snel geleverd en prima kwaliteit! De volgende bestelling komt er aan!

Product was te groot en niet toepasselijk voor t afscheid van mijn dochter, mocht gewoon retour geld terug gekregen en termijn van retourneren was verlengd. Tijdens deze vreselijke tijd daar geen zorgen over! Echt heel erg bedankt!

Jammer dst de uitverkochte artikelen op lange termijn pas verwacht worden

goede service en goede producten

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.