Goeie service

Top..

wat ik besteld heb was perfect binnen een dag in huis top

Hele goede klantenservice!

Hele goede klantenservice!

fijne service

Fijn contact over drukwerk en netjes afgeleverd.

Super verpakt EN snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, snel en netjes geleverd > kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Zeer goed en mooi

Alles stond netjes klaar en hebben het zelfs in mijn auto gezet goeie service ;)

Goede snelle levering

Kleine bestelling maar altijd snel geleverd.

prima en snelle service/levering

heb reeds vaker besteld. altijd snelle levering en voldoende op voorraad. kan De Horeca Bazaar van harte aanbevelen.....

Heel vriendelijk en ze helpen je goed

Ze helpen je goed ze zijn vriendelijk en ik heb een geweldige recensie voor hun omdat ze me goed helpen

Snelle levering en top service

RVS glazen waren binnen een dag al in bezit. Op een aantal glazen zaten vlekjes. Mijn mail werd gelijk opgepakt en als het goed is zijn de nieuwe glazen al onderweg. Ga hier zeker vaker bestellen!

Zeer goed!!!

Jullie medewerker PLEUN is een topkerel!!

Glazen waren gelijk aan de foto

Vlotte correcte levering

Correcte service

Goede ervaring, snel en goed bezorgd. Mooi verpakt.

Slechte levering

Zelf paar keer moeten bellen

Keurig geholpen

Mijn pakketje is zoek geraakt bij de post Horeca bazaar stuurde me opnieuw mijn bestelling...ik zeg toppie.

Leuke producten, prima service.

De producten zijn zoals afgebeeld, bestelling werd snel geleverd.

Besteld snel geleverd en in goede staat

Super snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Heel meedenkend !

Heel fijn geholpen. Op tijd geleverd, zelfs nog eerder dan afgesproken. Gewoon een super service! Nogmaals bedankt!

Teleurstelling

Ik bestelde Bijna 1 mand geleden en nog nee ontvangen

Goede prijzen en snelle service

Waar we ook kijken, Horecabazaar is vrijwel altijd de goedkoopste. Daarnaast is de service snel, vriendelijk en behulpzaam. Een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.