Super bedrijf

Goede afspraken snel verzonden en goed ingepakt zeker een aanrader

Ruim assortiment voor scherpe prijzen. Snel geleverd.

Mooie overzichtelijke site en snelle levering

Slecht

Had 2 rook fakkels aangestoken lontje brand rest niks gewoon slecht en voor mij een afgang ! Ik heb er nog 2 liggen als deze bij de volgende wedstrijd ook niks doen zal ik jullie dit doorgeven !

alles volgens afspraak netjes geregeld!

Duidelijke informatie en netjes voorbeelden opgestuurd gekregen.

snel en goed zeker een aanrader

snel en goed zeker een aanrader

Snelle levering, goede verpakking, prachtig product!

Goed geregeld

Het aanbod is erg leuk en alles is gemakkelijk te vinden. Helemaal leuk. Echter wisten wij niet dat er achteraf nog btw kosten bij kwamen, maar dat kan ook aan ons liggen. Verder was de levering erg snel en het was netjes verpakt. Zeker een goede ervaring met De Horeca Bazaar en wij zullen zeker vaker bestellen.

Top service!

Toen in mijn bestelling geplaatst had, bleek 1 van de artikelen niet voorradig te zijn. K ben opgebeld, maar konden me niet bereiken. Ze hebben me dan een mailtje gestuurd om me op de hoogte te brengen. Hebben onmiddellijk het geld terugbetaald. Snelle levering. Goede klantenservice!

Metalen martiniglazen

Ben er zeer blij mee, ik gebruik ze voor mijn airplanten omdat ik die eerder in glazen martini glazen had staan maar een bengaal kat heb die die glazen steeds kapot maakte en nu kan hij dat niet meer haha

Zeer goed!!

Mijn bestelling is super snel verzonden. Bij het open maken bleek 1 product kapot te zijn. Dit heb ik vermeld en de volgende dag had ik al een nieuwe in huis. Super goede ervaring gehad. Ik ga hier zeker weer bestellen

Zeer snelle levering en fantastische kwaliteit

Binnen een uur al een bericht dat het klaar staat voor verzending en volgende dag geleverd. Binnen 12 uur in huis. De kwaliteitvan de bestelde artikelen was uitmuntend. Aanrader waard

Supersnel en goed

Savonds besteld, volgende middag geleverd en prachtig product

Super.....waanzinnig!

Top leuke spullen.....Tevens...goede service super snelle levering!!!!

snelle levering van staal

Ziet er goed uit! snelle reactie op vraag

Als feest Dj koop ik hier vaak opblaas artikelen en foamsticks om meer sfeer op een feest te creëren! Goedkoper dan horecabazaar krijg je het niet gevonden en snelle service!

Super service!

Erg snelle levering! Top!

Correcte service, goede prijs

Correcte service, goede prijs

Goed geholpen door de klantendienst en vlotte verzending

Snelle levering, zeer tevreden.

Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet

Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn

Gewoon in 1 woord geweldig!!

Stellen ons nooit teleur. Ga zo door.

Top !!!

Heel snel !! En goed materiaal !!

Boogershof 43683

5298MN Liempde

Over De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.