goed advies en correcte prijs

Na lange zoektocht bij Wildkamp eindelijk een regenwaterfilter kunnen vinden waar alle voor mij belangrijke eigenschappen bij klopten, en dat aan een correcte prijs

Gewoon goed. Én binnen een dag thuisbezorgd

Zoals ik al zei, die is goed

Prima website en mooie winkel

Via de website besteld en in de winkel opgehaald. Ze hebben echt va alles voor een redelijke prijs. Ik kom er zeker vaker terug.

Wij komen met name in de vestiging in Echt soms ook in Geleen. Omdat wij er regelmatig komen worden wij altijd juist en correct geholpen. Ook voor vragen of problemen is het Personeel altijd bereid om ons te helpen. Vriendelijke groet Wolters Zwembaden

Goed bedrijf

Vlotte levering, deskundige medewerkers.

Mooie en duidelijke website Levering mooi op tijd, zelfs nasr België

Goed en snel geholpen en heel vriendelijk personeel

Houden zo.

snel en compleet

groot assortiment, heldere website en snelle levering

prima ervaring, producten zoals omschreven en verwacht.

De producten voldoen aan de omschrijving en aan onze verwachtingen. Wildkamp heeft een goede duidelijke webshop. Een aanrader.

Klantgerichte partner

Wij worden al jaren op een positieve manier geholpen. Goed advies, goede prijs en een gezellig praatje.

Matig tot slecht

Blaaspistool besteld, geen orion koppeling erbij terwijl de foto dit wel aangeeft. Blijkt er niet bij te horen, is niet vermeld op de website vanwege zogenaamde verschillende diameters aansluiting enz. Onzin! Willen, kunnen er niets aan doen!!! Slechte eerste kennismaking, niet meer doen!! Matige klantenservice.

altijd perfect en snel geleverd

leveringen altijd snel binnen

Goede site. Snel opgestuurd

Product cf verwachting

Snel de juiste fitting geleverd

Fitting besteld 2 dagen later geleverd

correct en heel snel

correcte afhandeling, snelle verzending en gerichte communicatie

Goed advies, betrouwbaar en net geprijsd, dat maakt een 10

Zeer snel en goed telefonisch geholpen en geadviseerd, bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen met hun vreselijke chatbots.

Vakkundige klantvriendelijkheid

Met een ruim en kwalitatief assortiment en vakkundig en zeer behulpzaam/vriendelijk personeel (vestiging Apeldoorn) kom ik graag bij de Wildkamp voor mijn projectinkopen.

Regelmatig opgave van status verzending.

Groot assortiment, veel aanbod en dichtbij.

Prima zaak, men denkt mee voor een oplossing. Bestelde artikelen zijn snel leverbaar en voor ons geen probleem om ze aan de balie af te halen.

Jammer niet goed

Bestelling geplaatst niet goed opgelet .. lampebollen passen niet en kunnen niet retour ?!?! Dus jammer …

Snelle Levering en goede service

Prima service en klantvriendelijk. Niet op voorraad dan bestellen en een dag later de leverring.

Super service

Zeer klantvriendelijk, snel en duidelijk.

top

snelle en correcte levering.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.