Altijd vriendelijk, behulpzaam en attent, tenminste in Rijen, de rest ben ik niet mee bekend

slecht

geen klant vriendelijk personeel geen klant gerichte insteek alleen kijken naar het proces van hun eigen zaak en niet naar de klant kijken

goede ervaringen

Tot nu toe goed ervaringen met u organisatie

Super service

Ik had iets verkeerd besteld, geen probleem we zoeken naar een oplossing en anders mag u het retour brengen en krijgt u uw geld terug.

De website zou nog iets vriendelijker mogen. Soms lastig zoeken en elke keer als je met de muis over het Wildkamp logo gaat verspringt het beeld irritant.

Goede kennis van producten en klantvriendelijk

Goede kennis van producten en klantvriendelijk

fijne winkel

Ook als particuliere klant heel tevreden. Ik ben bezig met de bouw van een aquarium en vind bij Wildkamp alles wat nodig is op het gebied van PVC. Woon in Tilburg en even naar de vestiging van Rijen is dan ook geen probleem. Service en dienstverlening zijn daar top!

Teleurgesteld in wat ik ontving.

Op de site vond ik een afbeelding (*) van een schutglas van, naar ik schatte 12-14 cm hoog van helder glas. Omdat het een speciaal besteld product betrof mocht deze na levering niet meer worden teruggestuurd, maar omdat het afgebeelde product perfect in mijn antieken stallamp zou passen, zou terugsturen niet nodig zijn en heb ik besteld. Groot was mijn teleurstelling toen ik niet de afgebeelde lamp ontving, maar een lamp van meer dan 17cm hoog van groenig gekleurd glas en een (op de foto niet zichtbare) afgeplatte top. Over prijs en levering hoef ik niet te klagen, maar het is wel meer dan jammer dat jullie mij een product leveren dat totaal niet overeenkomt met de afbeelding die jullie tonen.. (*) = https://www.wildkamp.nl/product/schutglas-helder-voor-kabelarmatuur-60-75-w/861810?channable=00a5c16964003836313831300b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Shopping_G_NL_Catch_all&utm_content=alle_producten&utm_term=861810&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA7Y28BhAnEiwAAdOJUOQQVfzTK1wDwXRa8YuKH5ZDt6GfrcOX8oiVdvqrWZJZwVaC-INNQBoCHwAQAvD_BwE

Prima geregeld!

Ruim assortiment, ook in de winkels. Personeel is vriendelijk, nooit beroerd om te helpen en er is altijd iemand kundig genoeg om je te helpen met problemen. De facturering verloopt digitaal.

Zeer duidelijke intuïtieve website

Voor een groot project heb ik de laatste maanden zeker wel 15 grote bestellingen geplaatst. Ook rond de feestdagen. Het bestellen is eenvoudig omdat het assortiment logisch is gerangschikt. Ga zo door.

altijd snel en correct

vriendelijk, snel

Uitgebreid assortiment, goed te vinden en snel leverbaar

Het aanbod van producten is erg groot, zeker in de webshop. De webshop is erg overzichtelijk, waardoor het bestellen altijd erg gemakkelijk gaat. Enige wat misschien handig/fijn zou zijn is dat het systeem zelf meedenkt met het samenstellen van een beregeningsysteem of waterafvoer. Bij DVC beregeningen is dat bijvoorbeeld wel zo. Verder is het erg prettig dat alle producten snel leverbaar zijn, zowel op locatie als in de winkel. Enige waar wel iets te verbeteren valt is het meedenken met de beregeningsplannen. Ik heb het idee dat hier iets te makkelijk mee wordt omgegaan, zonder rekening te houden met het ontwerp van een tuin en de uitvoerbaarheid. Ook zouden de plannen wat realistischer mogen worden opgesteld, door bijvoorbeeld het toepassen van meerdere groepen in het beregeningsplan wanneer grootte van de tuin daarom vraagt.

Overzichtelijke website, snelle bezorging, prima service!

Geweldige service, zelfs een onderdeel van een gedateerd artikel werd binnen 1 werkdag geleverd.

Ruim assortiment en snelle levering.

goede service

goede ervaring.

REDELIJK

website niet up to date Te vaak dingen uit het assortiment

goed en snel

Doe al heel lang zaken met Wildkamp, nooit problemen, altijd op tijd of kreeg een melding en ook voor ons een groot assortiment.

snelle reactie

hoewel wij geen vaste klant zijn bij Wildkamp, zijn wij snel en goed geholpen.

perfecte service

Dank voor de super service

snel geleverd keurige afhandeling

snel geleverd, erg goed product zeker aan te bevelen.

snelle en betrouwbare levering

Incidenteel bestel ik producten bij Wildkamp. Iedere keer wordt er professioneel de bestelling bezorgd.

1 deel van mijn bestelling was niet mee geleverd maar is keurig en snel nageleverd

Professionele kwaliteit

Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs en een uitstekend assortiment voor de klusser en vakman.

voortreffelijk snel en addekwaat

zeer snelle nette levering , zeer net en vriendelijk personeel en goed product

Ik werd prima geholpen. Kwam met goede suggesties. Snelle service

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.