Goef

Fijn spul en goed

Altijd perfect en snel geregeld

Alles is altijd op voorraad of het is er heel snel

Snel en betrouwbaar

goede service en deskundigheid

Goed assortiment en kundige, vriendelijk personeel op lokatie. Online verzendingen worden keur8g en op tijd geleverd

Bij afhalen zeer behulpzame bediening.

Ruime keuze en snel geleverd

Een onderdeel voor een wastafel nodig. Besteld en de volgende werkdag geleverd.

Met veel zorg afgehandeld

Het een en ander netjes verzorgd

Prettige en snelle service

Makkelijke webshop en prettige en goede service

Uitstekend maaaaar zoveeeel emails stop daar nu eens mee!!!

Uitstekend maaaaar zoveeeel emails stop daar nu eens mee!!! Dan is er dus maar 1 oplossing: Unsubscribe !! Als ik iets wil bestellen neem ik wel contact op of niet als ik telkens belaagd wordt met mail.

Service gericht

Problemen worden zo snel mogelijk, zoniet meteen, opgelost.

Duidelijke website, snelle levering

Goede ervaring

Het was niet op voorraad ( volgens de website wel ) Levertijd zou eerst 5 dagen zijn werden er 8 Een mail gestuurd helaas nooit antwoord op gekregen Tot mijn verbazing toch op dag 5 bezorgd Nu is een verloop 110/150 niet het meest gangbare Dus ik had wel rekening gehouden met enige wachttijd Al met al op de mail na goed

Prima website en snel geleverd

Bestelde een speciefke aansluiting voor riool. Het was al een speld in de hooiberg en Wildkamp had hem. Snel geleverd en past uitstekend.

Geweldige service, vlot en accuraat! Mooie Kerstdagen en een goed 2025

snel en accuraat

Bijzonder snelle toezending van de juiste goederen. Top bedrijf!

prima bedrijf

komen afspraken goed na

Goede berichtgeving, goede levering

Wordt altijd prettig te woord gestaan en geholpen

Doorgaan.

zeer vlotte samenwerking

vlugge service, zeer vriendelijk en behulpzaam indien je foute bestelling hebt geplaatst.

Levering, maar dubbel laten betalen

Levering prima, maar het afhalen op locatie Terwolde was zwaar onvoldoende door een incapabele medewerker die degene die het voor mij afhaalde gewoon opnieuw liet betalen. Reclamatie bij de Wildkamp levert tot nu toe geen reactie op. Valt me vies tegen van een dergelijke organisatie. Fouten moet je snel en adequaat oplossen!

Goed bereikbaar, veel voorraad

alles ruim voldoende op voorraad goed telefonisch bereikbaar. Wel veel beschadigingen aan de buizen.

Via internet besteld, en op de aangegeven dag afgehaald. Perfect

snelle, vlotte leveringen

Grote voorraad en snelle levering. Nog nooit problemen gehad in welke vorm dan ook. Perfecte toeleverancier voor onze aparte en niet voorraad houdende materialen- onderdelen.

fantastisch

keurige service en levering

Prima bedrijf, met een handige webshop.

Mijn ervaring met Wildkamp is prima. Bij vragen word ik altijd goed geholpen. Het enige wat ik nog graag aangepast zou zien is een leverdatum bij het overzicht van de orders. Omdat we wel eens grote bestellingen doen voor latere levering, is het prettig om dit terug te zien in het orderoverzicht.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.