Goed zoals het hoort te zijn.

Netjes verzorgd, vlot geleverd.

Goed bedrijf

Wij hebben doen onze bestellingen via Wildkamp Winkel en hier hebben we zeer goede ervaringen mee, staan altijd klaar en zijn duidelijk.

super

super site overzichtelijk en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Zeer snelle levering, goede prijs, op een veilige plaats neergezet.

Dik in orde

snelle levering, goede info

Uitstekend en vriendelijk advies

Wildkamp heeft me geholpen een systeem met buffers voor het opvangen van regenwater te ontwerpen. Dit werd efficiënt en fijn begeleid. Ook na de aankoop zonder problemen advies gekregen.

Medewerkers met verstand van zaken en zeer goede klantenservice!

Zeer kundige medewerkers die weten wat service verlenen is!

No nonsense en professioneel

Tijdige en plezierige levering via samenwerking met Oegema transport. Puike chauffeurs (man en vrouw)

Professioneel en prettig bedriijf

Zowel online als in de winkel een ruim en overzichtelijk assortiment. Snelle levering van bestellingen. Deskundig personeel dat graag adviseert bij het vinden van het juiste materiaal en meedenkt over oplossingen. Dat is het iets hogere prijsniveau best waard, temeer omdat het allemaal kwaliteits materiaal betreft.

Absoluut niet flexibel

Foutieve bestellingen kunnen binnen een kwartier na het bestellen niet meer gecorrigeerd worden, je kan het product dan na de levering gelijk ik de kliko gooien en een nieuwe bestelling plaatsen. Heel vervelend om is dan ook klant vriendelijk.

tevreden over de snelle en persoonlijke service

personeel heeft kennis van zaken en doet hun best om alles zo snel mogelijk voor je te regelen

Veel te duur

Bij mijn andere leveranciers is mijn korting vele malen hoger. Voorbeeld artikel 15102457 kost bij jullie 14,43 en bij mijn andere leveranciers tussen de 8,94 en de 9,50. Ik heb het ooit over de kortingen gehad maar nooit wat mee gebeurd.

Vlotte service Overzichtelijke website Snelle bezorging

Topzaak - zeer berouwbaar

Het voordeel: als je een kleinigheidje nodig hebt, dan kan je dat op je gemak 's avonds in de webshop opzoeken. Webshop is erg goed - je kunt makkelijk filteren op maat etc. Maar: er zitten ook een paar dode links in de webshop - dus nét geen 10 - maar een 9,5 sterren review groeten van Geert van Dijk

Goed geholpen en geadviseerd

Een lekkere no nonsens zaak

Snelle levering, exact wat ik nodig had

Prima, telefonisch ondersteuning was top

Goed advies gekregen

groot assortiment

veel keuze

Vestigingspersoneel is prima en behulpzaam.

Jammer dat de prijzen niet meer zoals voorheen zijn, de inkoopkosten met de huidige kortingen komen voor veel producten negatief voor ons uit.

Goede service vriendelijk personeel in Rijen

Zie boven

Prima snelle service

Prima snelle service vlotte levering

p

p

Goede en snelle service

Goede snelle levering

Behulpzaam personeel

Positief, denken goed mee

Haal regelmatig spullen bij ze. Altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.