Product de volgende dag goed verpakt in huis!

Uitstekende levering en scherpe prijs!

Uitstekende service en behulpzame mensen.

Kwalitatief goed spullen, uitstekende plek voor installateurs.

Vlotte levering na overleg met klantendienst

Zeer vlot geleverd na overleg met klantendiens, waardoor ik de bestelling kon aanpassen zodat alles in voorraad was en ik daardoor niet 4 weken moest wachten

Kwaliteiten

Goede kwaliteit in producten, levering en prijs

Altijd goed geholpen

Goed geholpen, goede prijs, goede kwaliteit, heel goed assortiment!

Goede snelle service

Als je iets besteld is het heel snel binnen en daar hou ik van

slechte kwaliteit van plastiek beschrijving klopt niet

geen pe maar spuitplastiek die zeer snel breekt 200 euro wegesmeten geld

Gode Prijzen, snelle levering

Ik ben erg blij dat ik de juiste onderdelen voor mijn Hwa heb gevonden. Bestellen in de webshop was eenvoudig, de prijzen zijn goedkoop en de levering naar Duitsland was erg snel. Als ik weer iets nodig heb bestel ik bij Wildkamp weer.

top snel geleverd

Top en snel geleverd

Lekker snel

Vrijdagmiddag materiaal besteld voor beregening en had het zaterdag al in huis. Perfect. Meestal duurt het een aantal dagen bij dit soort bedrijven, bij wildkamp dus niet, gewoon de volgende dag, ook in het weekend.

Prima klantenservice

Altijd nog ruimte voor verbetering maar voor nu prima klantenservice ervaren

Goeie website en fijn contact bij afhalen

(Vak)kundig geholpen.

Snel en flexibel geholpen.

Snelheid in levering

Mijn bestelling was super snel geregeld, bedankt hiervoor

Compleet assortiment en goede service

Wanneer je specialistische koppelingen nodig hebt ben je hier aan het juiste adres!

Goederen netjes op tijd gereed om op te halen.

Fijn bedrijf ,pakket kwam een dag later omdat de chauffeur pech onderweg had maar netjes gebelt en een dag later alsnog gebracht

Snel ,service

Een haast klus, maar alles besteld,volgende dag was alles er,en goede uitleg

vlotte levering

eenvoudig te bestellen en een vlotte levering

Vlotte levering, scherpe prijs

Makkelijke bestelprocedure, scherpe prijs, vlotte levering en goede info bestelproces.

Goede en duidelijke website. Producten goed verdeeld in categorieën dus makkelijk te vinden als je wat zoekt. Groot assortiment en voorraad. Snelle levering

Top bedrijf!

Goede producten en top service! En uiteraard heel vriendelijk personeel.

Uitstekende service.

Wij hadden een bakgoot nodig voor de volgende dag, de medewerker dacht maximaal mee en de bestelling lag de volgende dag klaar bij de afgesproken vestiging! Echt perfect geregeld.

Kennis en hulpvaardigheid is ouderwets goed.

Ik ben heel tevreden, alleen de prijzen op de website onder mijn klantnummer kloppen niet. Het kan zijn dat ik iets verkeerd doe ( ik ben niet handig met computers en sites)

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.