Top bedrijf!

Goede producten en top service! En uiteraard heel vriendelijk personeel.

Uitstekende service.

Wij hadden een bakgoot nodig voor de volgende dag, de medewerker dacht maximaal mee en de bestelling lag de volgende dag klaar bij de afgesproken vestiging! Echt perfect geregeld.

Kennis en hulpvaardigheid is ouderwets goed.

Ik ben heel tevreden, alleen de prijzen op de website onder mijn klantnummer kloppen niet. Het kan zijn dat ik iets verkeerd doe ( ik ben niet handig met computers en sites)

Prima bediening,alles corect

Superservice! Zeer tevreden.

We werden zeer goed geholpen.

Vriendelijk klant gericht en kennis van zakern

Altijd behulpzaam en in oplossingen denken en doen, links of rechts om er is altijd een oplossing. Doe nu meer dan een half jaar zaken met ze in een woord TOP.

gewoon goed

duidelijkheid, snelle levering, facturen in de mail

waardeloos uitleg over dakgoten

jullie hebben verschillende artikelnummers voor de lengtes van de dakgoten. 1 voor 4 meters, 1 voor 3 meters en 2 meters, maar in de bestelling moet je de meters bestellen? Ik wilde 16 meter, dus ik bestel 4 st 4 meters dakgoten.. artikel nummer 404001 dus 4 maal 4 meter dakgoten. maar ik had 16 meter moeten vestellen, onduidelijk. ook de bestellen, wie besteld nu 4 eindstoppers en vooral 25!!! houders voor 4 meter??? Om aan de 16 meter in totaal 16 meter te komen, nu wel ( na een zeer onpersoonlijk telefoon gesprek "dit horen we wel vaker") opnieuw nu dus 3 x 4 meter dus 012 meter... moet ik "weer"€ 50 betalen voor vrachtkosten. Nooit meer Wildkamp! Wees Verdomme DUIDELIJK

Zeer snelle aflevering van de bestelde spullen

Binnen 24 uur de spullen in huis!

Prima gegaan snel geleverd.

Valt weinig over te zeggen ging gewoon goed.

Bezorgpakket was kapot

Ze hebben de doos vervangen met schroeven! De situatie is opgelost.

Zeer eenvoudig en perfect verlopend koopproces

Van bestelling - makkelijk vanuit het account tot ophaling op locatie verliep perfect. Altijd prettig om nog wat advies te krijgen bij ophalen.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Zeer prettig

De vier kleine afdek-rozetjeswaren precies zoals vermeld op de site, prima. Enige nadeel; ze hadden makkelijk in een envelopje gepast, maar ze werden bezorgd in een grote mega-stevige doos waar een grote dvd-speler in paste. Zonde en onnodig.

praktisch

via web bestelling gedaan en het lag klaar op de afgesproken dag perfect

tevreden

makkelijk te bestellen en vlotte levering

prima! altijd goed geholpen

weten overal een oplossing voor!

website goed alleen levertijden kloppen niet

Bij de digitale bestellingen staat dat de volgende dag de materialen geleverd zullen worden, er zit nu al twee maal een extra dag ertussen dus niet morgen geleverd maar overmorgen.

Precies wat ik zocht

Het geleverde kwam snel en was precies wat ik zocht en in kwaliteit beter dan de ringen die ik moest vervangen, dus top

Prettig bedrijf, goede service

Groot assortiment, concurrerende prijzen, groothandel, maar particulieren welkom. Goed werkende website, snel verzonden, mogelijkheid gratis afhalen bij filiaal, goed bereikbaar.

Even vooraf: Ik ben particulier en zit veel vaker op kantoor en achter een laptop dan dat ik wat met mijn handen doe. Van de leverancier en installateur van onze warmtepomp moest ik zelf een mantelbuis of pvc-buis kopen voor leidingwerk onder de grond langs de gevel. Ik had hierom bij Wildkamp een mantelbuis van 6 meter gekocht, denkende dat deze flexibel zou zijn en daarmee in mijn auto paste. Niks was minder waar, want ik had verkeerd gekeken en de buis van 6 meter bleek niet flexibel en daarmee niet door mij te vervoeren. Ook kon deze niet in de gewenste bochten gebogen worden. Op de afhaallocatie in stukken zagen kon wel, maar er waren niet de juiste koppel- en hoekstukken aanwezig en ik had de buis de volgende dag nodig. De medewerker van Wildkamp dacht erg goed met mij mee en we kwamen er op uit dat ik de volgende dag terug zou komen met meer informatie over de benodigde materialen. PVC-buis was immers ook goed en dat was wel aanwezig op locatie. Ware het niet dat de bestelde mantelbuis voor mij op maat was gemaakt en niet terug te nemen. De volgende dag ben ik met meer informatie teruggegaan (en een grote bus). Ik had besloten voor PVC te gaan, want dat was waterdicht te maken met de aanwezige onderdelen. En ik dacht: die niet terug te brengen mantelbuis komt hopelijk ooit nog eens van pas. Tijdens het bij elkaar zoeken van de PVC-onderdelen werd mij gezegd dat de mantelbuis toch wel gecrediteerd werd! Zonder dat ik hierom vroeg werd mij uitstekende service verleend en hier was ik erg blij mee. Ik ben van goede informatie voorzien en super geholpen.

Kan beter

Bestellen/afhalen kan beter geregeld.

prima winkel

prima winkel en online snelle levering

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.