Filtre

Super snel en veel keuze!

Ik bestel mijn banden altijd bij de bandenconcurrent. Veel keuze en goeie merken. Je kan voor weinig geld banden halen of je wilt hele goeie banden. Dit is er zeker ook. Ook staat er bij wat voor voorkeuren mensen hebben.

Snel en goedkoop

Al vaker bij de BandenConcurrent banden gekocht en ook nu weer was de band waar ik naar op zoek ben snel gevonden en ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijst en bovendien is het verzenden ook nog een gratis. Al met al, top !

Eenvoudig vergelijken, snel besteld, direct alles geregeld.

Gemakkelijk banden vergelijken, wanneer je een keuze maakt, direct een montagepartner regelen, eenmaal alles afrekenen en snel ontzorgd wat betreft nieuwe banden. Top site.

Simpel en snel om banden te bestellen.

Ik kwam op de site via mijn moeder die me zei dat ik nog nieuwe banden moest kopen voor mijn eerste auto. Ik zag paar goede merken en heb ze gelijk besteld. Simpel en snel.

Goede prijs, goede ervaring vorige keer

Vorige keer prima en snel geholpen door dezelfde montagepartner, prijs concurrerend.

Voldoende keuze, acceptabele prijzen.

Overzichtelijke website. Makkelijke zoekfuncties. Voldoende keuze tegen acceptabele prijzen. Vlot besteld. Enigzins huiverig ivm negatieve reviews op Trustpilot. Duimen dat alles goedkomt.

snelle en efficiente site

snel gevonden wat ik zocht

Goede service, goede levering

Prettig bedrijf dat concurrerende prijzen biedt, en een goede site heeft waar montagepartners direct gekozen kunnen worden.

Maklijk geregeld. :)

Eenvoudig te bestellen!

Groot aanbod en duidelijk?

Snel en gemakkelijk geregeld

Snel kunnen vinden en heel gemakkelijk bestelling kunnen plaatsen. Snelle levering eveneens. Redelijke prijs.

Bestel altijd banden voor auto,boottrailers enz enz

Altijd bestel ik hier mijn banden voor autos trailers en aanhangers...goede prijs kwaliteit en tot nu toe altijd alles op voorraad en snel geleverd....helemaal top!

Super makkelijk en eenvoudig bestellen online

Lekker makkelijk, thuis op de bank banden bestellen. Keus uit alle merken, all season, suv, 4x4 tegen voordelig prijzen.

Gemakkelijk en snel!

Ik kon de banden nergens goedkoper vinden, en dan zijn ze ook nog binnen 2 dagen bezorgd! Helemaal top!

goede prijs - kwaliteit!

Fijne website en eerlijke prijzen!

snelle afhandeling, makkelijke service

Heel gemakkelijke manier om nieuwe banden te kopen. Prettig om direct het monteren bij mij in de buurt erbij te kunnen bestellen en direkt hiervoor alles in eens af te kunnen rekenen. Fijn! Petra

Goede hulp op de site na twijfel!

Door twijfel over welke all seasonbanden in duitsland geschikt zijn goed hulp door de chatbot!

Ik bestel hier al jaren mijn autobanden. Mooi overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Ik zal Altijd trouw blijven aan bandenconcurrent.

Top bedrijf! En de goedkoopste

Na veel vergelijken en zoeken uiteindelijk besteld bij bandenconcurent, goedkoper, makkelijke site, snel en overzichtelijk. Zou bandenconcurent zeker aanraden bij mijn vrienden en familie.

Zeer makkelijk en eenvoudig

Zeer eenvoudig en makkelijk banden bestellen, inclusief montage. Makkelijker kan niet!

Mooi bedrag en goede service. Blij ermee

Bestelling snel ontvangen

Perfecte serves

Kan iederen aan bevelen

Ruime keuze, goedkoop en snelle levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA