Filtre

Top.. altijd snel en goede levering!

Al meerdere malen besteld, geleverd via de bandenconcurrent en door een bij hen aanbevolen bedrijf laten monteren.. van mij krijgen ze een dikke 10!! Ik zou zeggen graag tot de volgende!!

Makkijk te bestellen en grote keuze!

Ook superhandig dat de banden naar een montagpartner gestuurd wordt, zodat je niet meer naar een garage hoeft te zoeken!

Makkelijk bestellen voor een goede prijs

Eenvoudig en makkelijk en snel geleverd

Altijd een goede service

Altijd even snel prijs is goed

prima winkel

Prima winkel

Uitstekende en duidelijke website

Bandenmaat, type en soort staat altijd heel duidelijk omschreven. Bestellen gaat heel simpel en werkt nooit tegen! Echt een aanrader.

Soepele ervaring

Het vergelijken van de banden op prijs en prestatie verliep snel en prettig. Montage bij een van de partners ook zo geregeld. Top!

Super netjes geregeld

Super nette prijzen voor banden.

Concurrerend met prijzen en levertijd, sterk technische achtergrond van de klantenservice

Ik heb jullie via het internet gevonden, ik vond jullie zowel concurrerend in de prijzen als levertijd als een goede technische klantenservice waar ik ook goed geholpen werd.

Levering geheel volgens de verwachting en zeker voor herhaling vatbaar.

Goede prijs, makkelijk geregeld

Goede prijs voor de banden die ik op het oog had. Bestellen en laten bezorgen bij een montagepartner in de buurt was snel en makkelijk geregeld. Iets meer aanvullende informatie bij de autobanden was prettig geweest (behalve pluspunten ook minpunten van de band zou je nu elders moeten opzoeken), maar dat is verder enigszins bijzaak.

Altijd goed!

5e set banden altijd netjes en correct!

altijd voorraad en betrouwbaar

snelle leverering en altijd voorraad!

Snelle en betrouwbare levering

Banden zijn destijds op tijd geleverd en netjes gemonteerd door de montagepartner

duidelijke website

Duidelijk en voorradig, top

Goed en bedankt

Werd de andere keer ook goed geholpen

Makkelijk en voordelig

Op aanraden van mijn zoon die automonteur is, gekozen voor de BandenConcurrent. Prijs is inderdaad goed! Net besteld dus kan de levering nog niet beoordelen.

De website biedt de beste prijs die mogelijk is.

De website biedt de beste prijs die mogelijk is. U zult geen andere website vinden die u een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ik raad het ten zeerste aan. Er is ook genoeg keuze mogelijk, zodat iedereen daar een band beschikbaar heeft. De aankoop is ook heel eenvoudig en intuïtief.

Elke keer een goede prijs!

Vaak kijk ik rond voor nieuwe banden en kom ik altijd weer uit bij BandenConcurrent. Snelle levering en de banden zijn altijd dik in orde. Als je vragen hebt over het bestelde product, krijg je altijd op een respectvolle manier antwoord en goed onderbouwd!

De meest complete bandenleverancier

Ik heb vandaag voor 7e keer(!) banden besteld (gehele familie) bij de bandenconcurrent. De vorige 6 keer geen probleem gehad! Waarom dan een andere leverancier kiezen als de prijs en service uitstekend zijn?

Geweldig!

Banden zijn goedkoper dan andere bedrijven. Geen verzendkosten erbij! Het is snel leverbaar. Je kan nog achteraf betalen met Klarna zonder rente etcetera.

Snel geregeld en een goede deal

Opzoek naar nieuwe banden, gezocht op internet en hier uitgekomen. Overzichtelijke informatie en een goede prijs.

Snel prettig en correct

Banden concurrent geeft onafhankelijke informatie die een goed beeld geven van de specifieke kenmerken van de verschillende banden en geven een goed overzicht om de juiste keuze te maken

zeer goed

Enorm groot assortiment , goede productinformatie en snelle levering.

Prima ervaring en contact

Contact opgenomen met de montagepartner, dat is mijn enige mindere feedback. Je kan niet direct inplannen bij de partners.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA