Filtre

Snel geregeld en een goede deal

Opzoek naar nieuwe banden, gezocht op internet en hier uitgekomen. Overzichtelijke informatie en een goede prijs.

Snel prettig en correct

Banden concurrent geeft onafhankelijke informatie die een goed beeld geven van de specifieke kenmerken van de verschillende banden en geven een goed overzicht om de juiste keuze te maken

zeer goed

Enorm groot assortiment , goede productinformatie en snelle levering.

Prima ervaring en contact

Contact opgenomen met de montagepartner, dat is mijn enige mindere feedback. Je kan niet direct inplannen bij de partners.

Goede prijs/kwaliteit

Een goede website, snel gevonden welke banden ik nodig had. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed!

Gewoon goed en betrouwbaar

Al vaker besteld en laten monteren, altijd goed ervaringen

Overzichtelijke site ,prima informatie

Goede service.

Gemakkelijk via filtering

Ik heb te maken met het zoeken naar breedbandsetjes, en hier ging dat wat gemakkelijker dan bij andere sites.

Zeer ruime keuze en snelle kevering

Altijd genoeg keuze. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Al vaker besteld en ben zeer tevreden

Makkelijk en duidelijk

zoeken gaat makkelijk bestellen en gelijk een garage in de buurt erbij kan niet makkelijker toch

PRIMA

PRIMA

Easy to find the correct tires and buy!

I had to replace my current tires with a new one, and I found BandenConcurrent.nl. I already have an agreed garage, so I didn't use the installation option. The website is very easy to use. and the discount ratio (%25 for Continental tires) was very generous.

prima service

prima service

gewoon goed

Site geeft goede mogelijkheden om te kunnen kiezen/selecteren. Prijzen zijn subliem.

Website duidelijk en gebruiksvriendeljjk

Brede keuze en filters om het maken van een keuE te vermakelijken. Banden moeten nog binnenkomen, hier kan ik nog niks over zeggen.

Bestellen gaat eenvouding en je kan de besteld producten goed volgen.

Easy go option!

Experience was super easy with the comparison option.

alles zeer duidelijk en scherpe prijzen

dit is de eerste keer dat ik banden bestel

Groot aanbod banden en een zeer gebruiksvriendelijke website

Ik heb de all-season banden via BandenConcurrent besteld. Het aanbod is groot, scherp geprijst en een perfecte service met een montageadres in de buurt (die mij gelijk hielpen met een afspraak op korte termijn) Ik ben door BandenConcurrent volledig ontzorgd.

Makkelijk en snel

makkelijk en snel, erg blij dat ik ook gelijk een service partner kan aanklikken waar de banden gemonteerd kunnen worden.

bestelling ging snel, nu de bezorging nog even afwachten

bestelling ging snel, nu de bezorging nog even afwachten

Duidelijke site en snelle levering

Al meerdere keren banden besteld (mijn man wisselt graag regelmatig van auto) en altijd zeer tevreden!

Eenvoudig

Alles in 1 keer geregeld, geen aparte afspraken meer maken voor het monteren en balanceren

Super gemakkelijk en goedkoop

Overzichtelijke site super voor de gebruiker !

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA