Filtre

Supermakkelijk banden vervangen

Niet kiezen uit allerlei standen, maar met een paar kliks op weg naar nieuwe banden

Makkelijke site

Duidelijke site en fijn dat meerdere montagepartners mogelijk zijn.

Ruim assortiment,duidelijke website

Simpel en snel, bedankt!.

Optijd geleverd en communicatie hierover ook prima

Geleverd volgens afspraak.

Goede prijs en montage dichtbij huis

Andere leveranciers berekenen hogere prijzen (voor in dit geval winterbanden) en voor elke toevoeging extra kosten. Bij BandenConcurrent zijn bandenprijzen lager, montage dicht bij huis, geen afvoerkosten voor oude banden en zelfs uitbalanceren zit bij monteren in! Helemaal goed!

Perfect!

Banden zijn zeer scherp geprijsd! Tevens de mogelijkheid om deze direct bij de garage van mijn keus te leveren

Super fijn

Ik vindt een fijne en snelle site waar je makkelijk je banden kunt bestellen en snel bezorg wordt!!

Goed, makkelijk te bestellen

Goede ervaring, ruime keuze en makkelijk te bestellen.

makkelijke website

ideaal om via jullie website autobanden te bestellen. Zelfs voor iemand die er geen verstand van heeft zoals ik haha. Je krijgt voldoende uitleg erbij.

Top Service

Prijs kwaliteit

Uitzoeken...bestellen en leveren top!

Bestel vaker op deze site voor mijn bedrijf en tot nu toe erg tevreden, volhouden dit.

Ruim assortiment met goede prijzen.

Na niet meer leverbaar bij plaatselijke garage, bij BandenConcurent nog de juiste kunnen bestellen. Via duidelijk bestelsysteem !

groot assortiment en nette prijs

Ik heb hier al vaker banden besteld.. iedere keer als ik een andere auto koop gelijk 4 seizoenenbanden erop. Ruime keus en een nette prijs .. van goedkoop segment tot beste keus.

The process is clear

The information was well provided

goeie prijs

moest wel ff uitvogelen hoe ik de banden bij mijn garage toegestuurd kreeg en niet bij de montagepartner.

Bestellen ging snel en makkelijk

Bestellen ging snel en makkelijk

Snel en gemakkelijk en de goedkoopste zeker een aanrader

Had Michelin banden nodig maar bij de concurrenten waren ze wel €50 duurder! Hier ging het zo veel makkelijker en ook nog eens de beste prijs zeker een aanrader dankjewel heren echt zeer tevreden !

Clear categorized, quick process

Tires are clear categorized, purchase process is quick

Lekker simpel

Al vele banden hier besteld elke X weer tevreden

Simpel Snel en Vertrouwd

Makkelijke navigatie, duidelijke omschrijvingen en degelijk advies!

Zeker een concurrent voor de garage

Volgens mijn garage waren mijn winterbanden aan vervanging toe. Zij kwamen met een voorstel, maar ik schrok nogal van het bedrag. Dus zelf maar eens op onderzoek uitgegaan. En nu dus de banden besteld bij bandenconcurrent.nl Want dat scheelt mij ruim 150,- voor 4 banden én ik heb zelfs nog een betere kwaliteit met betere testresultaten aangeschaft! Dus, ik weet wel waar ik in het vervolg weer ga kijken! Bedankt bandenconcurrent.nl!!

makkelijk online te vinden en de juiste banden

Via google gezocht en jullie gevonden. Makkelijk in te voeren welke banden je wilt en welke maat. Zo kan er goed uit de verschillende merken en varianten worden gekozen.

Zeer positief

Snelle telefonische hulp bij bestellingsproces.

zeer goed

Geen problemen en goede prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA