altijd voorraad en betrouwbaar

snelle leverering en altijd voorraad!

Snelle en betrouwbare levering

Banden zijn destijds op tijd geleverd en netjes gemonteerd door de montagepartner

duidelijke website

Duidelijk en voorradig, top

Goed en bedankt

Werd de andere keer ook goed geholpen

Makkelijk en voordelig

Op aanraden van mijn zoon die automonteur is, gekozen voor de BandenConcurrent. Prijs is inderdaad goed! Net besteld dus kan de levering nog niet beoordelen.

De website biedt de beste prijs die mogelijk is.

De website biedt de beste prijs die mogelijk is. U zult geen andere website vinden die u een betere prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ik raad het ten zeerste aan. Er is ook genoeg keuze mogelijk, zodat iedereen daar een band beschikbaar heeft. De aankoop is ook heel eenvoudig en intuïtief.

Elke keer een goede prijs!

Vaak kijk ik rond voor nieuwe banden en kom ik altijd weer uit bij BandenConcurrent. Snelle levering en de banden zijn altijd dik in orde. Als je vragen hebt over het bestelde product, krijg je altijd op een respectvolle manier antwoord en goed onderbouwd!

De meest complete bandenleverancier

Ik heb vandaag voor 7e keer(!) banden besteld (gehele familie) bij de bandenconcurrent. De vorige 6 keer geen probleem gehad! Waarom dan een andere leverancier kiezen als de prijs en service uitstekend zijn?

Geweldig!

Banden zijn goedkoper dan andere bedrijven. Geen verzendkosten erbij! Het is snel leverbaar. Je kan nog achteraf betalen met Klarna zonder rente etcetera.

Snel geregeld en een goede deal

Opzoek naar nieuwe banden, gezocht op internet en hier uitgekomen. Overzichtelijke informatie en een goede prijs.

Snel prettig en correct

Banden concurrent geeft onafhankelijke informatie die een goed beeld geven van de specifieke kenmerken van de verschillende banden en geven een goed overzicht om de juiste keuze te maken

zeer goed

Enorm groot assortiment , goede productinformatie en snelle levering.

Prima ervaring en contact

Contact opgenomen met de montagepartner, dat is mijn enige mindere feedback. Je kan niet direct inplannen bij de partners.

Goede prijs/kwaliteit

Een goede website, snel gevonden welke banden ik nodig had. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed!

Gewoon goed en betrouwbaar

Al vaker besteld en laten monteren, altijd goed ervaringen

Overzichtelijke site ,prima informatie

Goede service.

Gemakkelijk via filtering

Ik heb te maken met het zoeken naar breedbandsetjes, en hier ging dat wat gemakkelijker dan bij andere sites.

Zeer ruime keuze en snelle kevering

Altijd genoeg keuze. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Al vaker besteld en ben zeer tevreden

Makkelijk en duidelijk

zoeken gaat makkelijk bestellen en gelijk een garage in de buurt erbij kan niet makkelijker toch

PRIMA

PRIMA

Easy to find the correct tires and buy!

I had to replace my current tires with a new one, and I found BandenConcurrent.nl. I already have an agreed garage, so I didn't use the installation option. The website is very easy to use. and the discount ratio (%25 for Continental tires) was very generous.

prima service

prima service

gewoon goed

Site geeft goede mogelijkheden om te kunnen kiezen/selecteren. Prijzen zijn subliem.

Website duidelijk en gebruiksvriendeljjk

Brede keuze en filters om het maken van een keuE te vermakelijken. Banden moeten nog binnenkomen, hier kan ik nog niks over zeggen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA