Bestellen gaat eenvouding en je kan de besteld producten goed volgen.

Easy go option!

Experience was super easy with the comparison option.

alles zeer duidelijk en scherpe prijzen

dit is de eerste keer dat ik banden bestel

Groot aanbod banden en een zeer gebruiksvriendelijke website

Ik heb de all-season banden via BandenConcurrent besteld. Het aanbod is groot, scherp geprijst en een perfecte service met een montageadres in de buurt (die mij gelijk hielpen met een afspraak op korte termijn) Ik ben door BandenConcurrent volledig ontzorgd.

Makkelijk en snel

makkelijk en snel, erg blij dat ik ook gelijk een service partner kan aanklikken waar de banden gemonteerd kunnen worden.

bestelling ging snel, nu de bezorging nog even afwachten

bestelling ging snel, nu de bezorging nog even afwachten

Duidelijke site en snelle levering

Al meerdere keren banden besteld (mijn man wisselt graag regelmatig van auto) en altijd zeer tevreden!

Eenvoudig

Alles in 1 keer geregeld, geen aparte afspraken meer maken voor het monteren en balanceren

Super gemakkelijk en goedkoop

Overzichtelijke site super voor de gebruiker !

snel en makkelijk geregeld

De montage zelf moet nog gebeuren maar het uitzoeken van de banden en de monteur is overzichtelijk en snel geregeld. Daarnaast een stuk goedkoper dan grote concurrenten

Dikke prima

Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk besteld!

Duidelijk en overzichtelijk

Top banden keuze en super prijs!! Ook voldoende keuze voor montage plaatsen Net zo makkelijk als de dealer.

Goedkoop, makkelijk kiezen en goede adviezen

Ik heb net besteld en betaald. Het wachten is nu op de bevestiging van de monteur die verrassend dichtbij zit.

Duidelijk, goedkoop, snel en eenvoudig

Duidelijke informatie, beste prijs, korte levertijd en snel en eenvoudig bestelproces (banden die direct naar montage bedrijf gaan)

prima voor een nono zoals ik

Alles overzichtelijk en geregeld op één plaats

Prima geregeld

Prima, strakke prijs Montage goed geregeld

Geweldig en makkelijk

De website is zeer overzichtelijk! Werkt snel en gemakkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden Een woord perfect!

Makkelijke site snelle levering

Hele goeie service. Snel en de site is duidelijk. Ook een goeie prijs. En erg handig dat je met Klarna kan betalen als het beter uitkomt financieel .

Altijd goed!

Altijd netjes en zsm verzonden. Erg te vreden en zeker een anrader!

Kind kan de was doen

Snel, simpel en veilig. Alles wordt goed uitgelegd en begrijp waarom deze site de nummer 1 is. Als je op deze deskundige site de keuze niet vind dan weet ik het ook niet meer.

Snelle goedkope levering tegen super prijzen!

Ik heb hier al meerdere malen besteld op aanraden van mijn garage. De levertijd is snel en gratis! En de banden zijn netjea geleverd en uiteraard de kwaliteit zoals het hoort.

Snel duidelijkheid bij vragen via de chat

Goed uitgelegd wat het verschil is tussen nieuwe en demobanden

Duidelijke site met scherpe prijzen

Duidelijk en snel met leveren

Fijne zoekmachine

fijne zoekmachine, overzichtelijk