Top, kan niet beter

Snel, accuraat, goeie producten en snelle service

Zeer positief

Snelle afhandeling en keurig

Bandenconcurrent kent geen concurrent.

Hun snelle service, scherpe prijzen, en levering van vaak gloednieuwe DOT-banden maken ze een betrouwbare keuze voor iedereen die kwaliteit zoekt.

super

goede prijs en snelle afhandeling

kwaliteit, enorme keuze en snelle levering

Top keuze weer bij bandenconcurrent.nl

overzichtelijke site

Snelle overzichtelijke website

Goede ervaring snelle service en optijd geleverd

Altijd goede service, snel geleverd en goede prijzen

Grote keuze en goede prijzen

Er is veel keuze en de prijzen zijn goed. Veel info over de specifieke banden.

Snel en makkelijk

Heb net mijn bestelling geplaatst En alles is snel en makkelijk gegaan en de prijs is ook prima

Top! Alles in één keer geregeld

Perfecte service, van keuze uit een ruim assortiment aan banden tot een vakgarage in de buurt die ze monteert. Alles simpel en snel geregeld, een echte aanrader!

meerdere goede ervaringen in het verleden, prima prijzen

cf

Top makkelijk en snel

website helder, chat assistent geeft heldere antwoorden en koppeling naar montage partners gemakkelijk

Geweldige makkelijk om banden te beoordelen, te selecteren en te kiezen.

Geweldige makkelijk om banden te beoordelen, te selecteren en te kiezen. Deze kun je vervolgens af laten leveren bij een montagepartner in de buurt.

Banden

Betrouwbaar bedrijf. Gemakkelijk betaalgemak.

Goede website en scherpe prijs

In het verleden vaker besteld: goede en snelle levering bij partners in de buurt. Scherpe prijs.

Geweldig !!!

Elke jaar dat ik banden nodig heb, bestel ik bij BandenConcurent. Nooit problemen gehad met leveringen of iets anders. Werkelijkwaar een uitstekende manier om juiste (kwaliteit) bamden te komen.

Goede banden

Banden zijn snel geleverd

Super makkelijk banden bestellen!

Ook makkelijk prijsvergelijk met de montage!

Snel en simpel met paar klikken

Je kiest een de juiste maat, je kiest waar leveren, bij een garage wordt de montage al berekend, heb achteraf geen omkijken meer.

Heldere website

Goede website met veel keuze aan banden. Heldere uitleg bij iedere band op de website. Prettig dat jullie aangesloten montagepartners hebben zodat alles in één keer geregeld is.

Snel efficient en overzichtelijk dus snel kopen.

Ok koop al jaren mijn banden via de bandenconcurrent en dat bevalt uitstekend, tevens laat ik ze monteren en daar krijg ik altijd te horen dat dat zij die banden niet kunnen leveren aan deze prijs. Mooi toch.

Snel geleverd, eerlijke prijs.

Duidelijke website. Volop keus.

Goed beschreven advies

Volgt nog.

Overzichtelijke site, met super prijzen.

Site is overzichtelijk, snel, heeft goede filters om banden te vergelijken. Prijs zelfs beter als de inkoop prijs voor garage houders.

Makkelijk en eerlijk

4 nieuwe pirelli's aangeschaft voor mijn auto voor een eerlijke prijs. in tegenstelling tot de absurde prijzen van tegenwoordig. Het vinden van de juiste band was erg makkelijk en erg duidelijk

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA