Makkelijk zoeken en veel keuze

Veel bandenkeuze Veel keuze voor montage punten Veel opties voor montage

Fijne site, overzichtelijk

Top site, overzichtelijk en goede info. Ik heb al vaker besteld snelle levering en hele scherpe prijzen. Zoek je banden, zoek dan niet verder en bestel bij de BandenConcurrent.

Alles goed geregeld

Niet duur en makkelijk te bestellen

Fijne website, makkelijk zoeken en niet duur.

Koop hier altijd de banden voor onze autos

Voor iemand die 0 verstand heeft van auto’s & autobanden is het lastig om de juiste site te vinden en te vertrouwen. Daarnaast moet ik ook nog een monteur vinden. Heel fijn dat het bij jullie vertrouwd voelt en gelijk geregeld wordt!

Wel oké

Dit is mijn eerste bestelling dus afwachten

Beste prijs & lokaal gemonteerd !

ruime keuze en goede prijzen

Mooie en overzichtelijke site met ruime keuze. Selectie van de juiste maar is gemakkelijk. Net op de betaalknop gedrukt dus nu is het nog even afwachten of de levering is zoals beloofd. Zo niet dan kom ik hier zeker op terug.

Super easy. Good price and easy to order

Good prices and availability. Have order tires from here before

super

snelle levering en goede kwaliteit banden

Zoeken, bestellen, betalen -----> Snel en vertrouwd!

Van het zoeken naar de juiste banden voor mijn auto tot aan het betalen ging duidelijk en sneller dan verwacht. De levering zal ook goed en vlot verlopen....ik heb er vertrouwen in :)

Soepele afhandeling

Makkelijk gevonden wat ik zocht, prijs klopt en de afhandeling ging snel

Zodra je eenmaal weet welke maat banden je hebt of wilt kan je daarna heel eenvoudig het invullen en krijg je precies te zien welke banden je allemaal hebt. Bij elke band staat ook uitgebreid beschreven wat de band kan en wat het inhoud. Hij vergelijkt ook gelijk andere banden die bijvoorbeeld goedkoper zijn.

Goeie overzichtelijke website met goeie prijzen.

Fijne website met goede prijzen. Bestel hier al heel wat jaren mijn banden en nooit problemen gehad. Aanrader!

goede service

Ik heg gehoord dat jullie goede service geven dus daarom bij jullie besteld.

Vaker besteld en nooit geen problemen gehad.

nooit geen problemen gehad

Binnen 1-2-3 klikken geregeld.

snel, gebruiksvriendelijk en geschikte banden gevonden, besteld en geleverd.

makkelijk en overzichtelijk

makkelijk en overzichtelijk niet duur en worden gratis bezorgt

Uitstekende prijs kwaliteit, alles wat je zoekt van demo tot aan nieuw en snelle levering.

Duidelijke overzichtelijke website t.o.v. de concurrentie. Alles wat je zoekt in een handomdraai met de juiste keuze aan betaalmethodes.

Site werkt heel erg simpel

De bestelling kan men erg makkelijk uitvoeren, bij elke band een goede en duidelijke omschrijving.

Goed snelle levertijd en goeie service

veilig bedrijf en veilige kilometers

Al jaren koop ik hier mijn banden, uitstappen naar een ander is vragen om ellende!! Perfecte service. Ik blijf aan boord.

Goede site

Goede uit leg op de site en goede prijs voor de banden

Seamless tire selection with delivery to installers

I chose this shop because the tire selection process was incredibly convenient. I appreciated being able to quickly find tires that perfectly matched my car's size and my personal preferences. The added convenience of having the tires delivered directly to an installation partner was a huge plus. The website is user-friendly, well-designed, and intuitive, making the entire process seamless. Additionally, the support chat feature is a fantastic touch. Overall, a top-notch experience!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA