De goedkoopste !!

Nadat ik mijn keuze voor het type en merk band had gemaakt, heb ik op verschillenden bandensites hierna gezocht. BANDENCONCURRENT bleek de goedkoopste te zijn!! Kan de banden bij elke garage van mijn keuze laten afleveren.

Ruim en overzichtelijk aanbod

Ben opzoek gegaan naar winterbanden en ben uiteindelijk bij BandenConcurrent uitgekomen. Het aanbod is ruim, ook de verdere benodigde informatie was aanwezig en natuurlijk de prijs was prima.

Met een band van de concurrent rijd ik met een goed accent !

Makkelijk een band uitzoeken en bestellen...

Goed en goedkoop!

Goede informatie en snelle levering

Makkelijk te vinden

Makkelijk te vinden de maat die je zoekt en kun goed oriënteren wat de prijzen zijn niet te duur en goede kwaliteit

makkelijk banden bestellen en meteen laten monteren

Tot nu toe gingen de stappen erg makkelijk, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Helemaal geweldig

Wordt goed geholpen en makkelijk zelf te regelen

Geweldig website voor je banden

Veel keuze,duidelijk uitleg over de band en voordelig

Duidelijke site, snelle service

Duidelijke site met makkelijk te filteren naar wensen. Ideaal om snel een keuze te maken en de prijs in nog super scherp ook!

Positief

Op aanraden van mijn zoon bij jullie banden besteld. Tevreden over de kwaliteit.

Ruime keuze en eenvoudige bestelprocedure

Allseason banden uitgekozen op de overzichtelijke website. Montagebedrijf uitgezocht, betaald en de bestelprocedure is klaar.

Handige site

Je voert de gegevens in en de beste keuze voor je auto word meteen aangegeven. Bestellen ging makkelijk en snel

Beste prijzen, een groot aanbod

Duidelijke opschrijving van alle specs van de banden en zoals genoemd het beste aanbod en en de laagste prijzen

Goede overzichtelijke site waar je scherpe prijzen voor banden krijgt aangeboden

Fijn om zoveel te keus te zien. Mij ging het vooral erom dat ik niet te veel zou betalen voor een set banden. Dat is gelukt met bandenconcurrent

Makkelijk en snel

Duidelijk overzichtelijk site.

Het was een moment waarim alles perfect samenviel en de wereld om me heen even stil leek te staan

Gewoon een geweldige ervaring

Snel, makkelijk en goedkoop.

De banden waren goedkoper dan elders. Banden worden bij de garage geleverd, erg makkelijk. En alles in 1 keer geregeld. banden, montage en betalen.

Goeie banden voor mooie prijs

Goede banden voor scherpe prijs.

Makkelijk en voordelig

Was op zoek naar nieuwe banden en via BandenConcurrent, was dit a piece of cake. Veel keuze en de aantal opties naar wat je zoekt worden voor je zo weergegeven waardoor het kiezen van het juiste band nog makkelijker wordt. Top!

Concurrerende prijzen

Ik vind een A-merk band nergens goedkoper

Geweldig, lage prijzen en voldoende betalingsmogelijkheden

Zeer aangenaam

Overzichtelijk, betrouwbaar en nette prijs.

Heb hier al eens eerder banden besteld. Dit ging toen ook zonder problemen en zoals afgesproken. Kan hier met een vertrouwd gevoel banden bestellen.

Makkelijk besteld, eenvoudig overzicht en vergelijk

Top site, makkelijk vergelijken en eenvoudig te bestellen

Perfecte service!

Bij Bandenconcurrent snel en attent, worden winterbanden gemonteerd in een oogwenk, dat is evident.

Uitstekende aankoopervaring

Overzichtelijke website waarop duidelijke de voor en nadelen van de banden weergegeven worden. Fijn dat banden geleverd kunnen worden bij een montage partner.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA